Напишете дума/думи за търсене

Къде да прекараме стилна и еуфорична Нова година?

Голямата изненада на годината ще се случи навръх 31 декември

Тогава част от специалното новогодишно шоу на Bedroom Premium club ще бъде резидентът на Nikki Beach St.Tropez – Dj Doumea. Самото му пристигане в България за Нова година е истинско постижение, с оглед на факта, че той е един от най-желаните артисти в Европа. Неговите ремикси имат близо 20 000 000 гледания в дигиталните платформи и са част от плейлистите на известни ди джеи като Bob Sinclar. Doumea e открит от едно парижко радио след като прави собствен ремикс на вечния хит на Dalida и Alain Delon “Parole, parole”. За отрицателно време е избран за резидент на шикозния клуб "Matignon Paris", който се намира на Champs Elysees.

Звездите на френската клубна музика - Nicolas Monier и Sandy Sax също пристигат у нас, но още тази събота (17.12). Nicolas е един от резидентите на емблематичния клуб на Flavio Briatore в Монте Карло – Twiga и негов любим DJ, а Sandy Sax е легендарният саксофонист на Nikki Beach St. Tropez. Те ще бъдат големите звезди на 16-тия рожден на Bedroom Premium club. Събитието ще се състои на 17 декември (събота).

Sandy Sax е част от ново поколение музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски талант. С над 700 международни концерта, в своя календар, той се е превърнал в един от най-търсените артисти. Френският музикант е част от постоянната програма и на Cafe Del Mar на остров Пукет и Bagatelle в ски курорта Куршавел.

  • Ключови думи:
X