Напишете дума/думи за търсене

Как да отслабнем с 12 килограма за 3 месеца

Първата стъпка към мечтаната фигура е промяна в начина на хранене и количеството приета храна. Това е основната препоръка на повечето специалисти по здравословно хранене. За съжаление голяма част от хората, които се решават да се подложат на режим, губят битката заради невъзможността да контролират апетита си.

Фет Бърнър МАКС е хранителна добавка, произведена в България с изцяло натурален състав. Билковите екстракти и добавения хром в продукта успяват да влияят върху чувството за глад и да стимулират изгарянето на мазнини и обмяна на веществата.

На какъв принцип работи Фет Бърнър МАКС?

Той комбинира екстракти от камбоджанска гарциния и зелен чай с витамин С и хром и работи за загуба на излишното телесно тегло. Продуктът до голяма степен успява да блокира процеса на натрупване на излишни килограми и да разбие мастните клетки, от които се образуват и тлъстините по тялото. Хранителната добавка за отслабване ускорява метаболизма, контролира апетита и действа детоксикиращо за организма.

До -12 килограма за 3 месеца

При спазване на правилен хранителен режим и физическа активност, тази добавка може да помогне да се стопят между 9 и 12 килограма за 3 месеца. Иновативната формула включва екстракти от билки, които блокират превръщането на въглехидратите в мазнини, ускоряват разпадането на мастните депа и потискат желанието за сладко. Билките в състава действат и за по-бързото изхвърляне на шлаки и токсини, както и извеждане от тялото излишните задържани течности.

Фет Бърнър МАКС може да бъде поръчан директно от производителя на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Поръчайте сега на промоционална цена от 24 лв., вместо за 42 лв. Или пълен курс на терапия (3 месеца) само за 72 лв. Купете на място от Магазин Biotica 1961 в София, бул. “Христо Ботев” 60

  • Ключови думи:
X