Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Дева - избягвайте крайните избори

На 7 март, с влизането на Сатурн в знак Риби, се случва и пълнолунието в знак Дева. Събитието ще настъпи в 14:40 часа, на 16 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната, или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапът, когато ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Оста Дева-Риби е подвижна и говори от една страна за практичните неща от нашето ежедневие, отговорността ни към работата, здравето и нагласата ни да бъдем полезни на обществото. От друга страна, знак Риби ни извежда извън границите на средата около нас и задълженията. С енергията на знак Риби се учим да излизаме от материята и границите на понятното.

Слънцето в знак Риби ни учи да усещаме и да се спасяваме с повече духовна нагласа, милосърдие и приемане на ситуациите, които ни заобикалят. Луната в знак Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм това, което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели без особена необходимост?
Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме.

Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно, за да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина.

Това пълнолуние е подходящо да помислим върху начина си на хранене, диета и хигиенни навици. Анализирайте тези сфери и променете отношението си към тях, ако има нужда.

Безусловна подкрепа на събитието ще дава свежият Уран, която уверено ще ни подкрепя за промяна. Прегръдката на Слънцето и Нептун ще ни вдъхва вяра и ще ни вдъхновява да преследваме своите цели и мечти.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 6-и и 9-и март, юни, септември и декември. Те могат да изпитват повече напрежение, нервност и неразположение. Избягвайте взимане на важни решения и крайни избори.

Във времето на намаляваща Луна в следващите две седмици са ефективни диетите за отслабване, процедурите за детокс на организма, отстраняване на туморни образувания и довършване на стари дела.

Не правете медицински интервенции и операции два дни след и преди точното време на пълнолунието. Има риск от кръвоизливи.

Успех на всички!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X