Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Риби - избирайте щастието и избягвайте споровете

В последните минути на 19 февруари Слънцето напуска забавния дом на знак Водолей и до 20 март се посвещава на гостуване в нежния и спокоен дом на знак Риби.

Знак Риби управлява най-мистичното и загадъчно място в астрологичното колело – 12 дом, който се свързва с нашите страхове, тайни, чувства, емоции, фобии, интуиция и духовност. Харесвам енергията на знак Риби, защото е фина, нежна и безусловна. Символ на науката кабала е дървото на живота, което е жив модел на енергиите във Вселената. Короната на дървото, или най-високата сфера в него, се отрежда на планетата Нептун, която управлява знак Риби. Това е висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и смирение.

Хората, родени под знак Риби, са чувствителни, интуитивни и харизматични. Те са индивидите, на които може да се доверите и да потърсите съвет. Няма да има нужда от много обяснения, защото те умеят бързо да разбират, усещат и чувстват това, което носите в сърцето си. Ще получите съвет, който ще съчетава в себе си практичност, искреност, съчувствие и интуиция, която ще ви помогне да видите ситуацията от друг ъгъл.
Те са талантливи творци на всичко, до което се докосват. Умеят да разбират без думи и имат силата, която вдъхновява и променя. Интересни и загадъчни, те остават често в сърцето на тези, които ги познават с чистота и уникалност. Не допускат всеки до себе си и ценят тези, които са им скъпи. Просто усещат хората и нямат нужда да обясняват своите избори.

Между 1 и 8 март Слънцето ще получи подкрепа от Уран. Този добър разговор между планетите ще ни донесе новаторско мислене и желание за промяна на рутината и навиците, с които сме свикнали.

Между 9 и 17 март Слънцето среща по пътя си разкошния Нептун, който вече е в спор с разговорливия Марс. Тази пъстра компания се допълва с любопитния Меркурий, който бърза и успява да настигне Слънцето. В тези дни е възможно да се чувстваме неразбрани от околните и объркани в плановете си. Дните са подходящи за рисуване, писане, създаване на вдъхновяващи идеи и самоанализ. Избирайте занимания, които да ви правят щастливи и избягвайте спорове.

Това гостуване на слънцето ще донесе хубави емоции и незабравими мигове на родените под знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби. Очаквайте лекота и топлинка в плановете.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Дева и Стрелец.

За Овните предстои динамичен и изпъстрен със събития период. Слънцето няма да им пречи в делата, но ще им даде време да действат, за да получат след месец заслужените си резултати.

На късмет и развитие на плановете ще се радват Водолеите.

Лъвовете трябва да действат предпазливо и да не си позволяват излишни рискове.

Везните няма за какво да се притесняват. Нека продължат спокойно делата си, като очакват добри новини и попътен вятър в личните отношения.

Желая на рождениците една здрава, щастлива и вдъхновяваща нова соларна година.

Бъдете здрави, спокойни, успешни и обичани,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X