Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Водолей носи успех и сбъднати мечти

На 20 януари Слънцето навлиза в знак Водолей и с радост ще остане в неговия фантастичен дом до 19 февруари.

Водолей управлява единадесети дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек намира своята среда и кръг от приятели. Тук Слънцето е по-различно, необикновено и по един друг начин даващо топлина за живот. Харесвам енергията на знак Водолей, защото винаги съм намирала в нея нюанса на новото, креативното, различното и необикновеното. Тук Слънцето няма граници и лъчите му могат да достигнат до най-сенчестите места в съзнанието ни. Тази енергия ни кара да виждаме голямата картина, да бъдем позитивни и истински щастливи.

Родените под тази зодия носят в себе си простор, лекота и разгръщане на всичко, до което се докосват. Тук липсват строгите правила на земните знаци и дълбоката чувствителност на водните. Те са огромна прегръдка, изразяваща единството във Вселената. Без изисквания, равносметки и тънки сметки. Без значение за раса, пол, религия и принадлежност. Без планети, държави, градове и граници. Това е най-хуманният знак, който обединява любовта и разбива на пух и прах всички клишета, наименования и определения. Светът е дом за всички живи същества, а те, свързани помежду си, трябва се приемат, разбират и подкрепят.

Това е философията на този благороден знак, който ангажира на своите собственици да бъдат обединители на човечеството. Всеки от тях по малко, но уверено да прокарва идеята за вяра без очакване, свобода без свободия, единство без зависимост и обич без очаквания.

И така тези пъстри хора могат да бъдат хаотични, непоследователни, несъобразителни, недосетливи, неуважителни и повърхностни. Във вихрушка от мисли могат да забравят поетите ангажименти и да се губят в редовете на собствения си график. Тъй като самите те не приемат лично онова, което им се случва, могат да бъдат нетактични и студени към околните.

Между 24 януари и 2 февруари Слънцето ще има вълнуващ разговор с момчето Марс. Този разговор ще ни носи енергия, творчески заряд, нови идеи и вдъхновение. Използвайте времето за стартиране на нови начинания, търсене на възможности и преследване на цели.

Между 29 януари и 5 февруари Уран ще подлага на съмнение плановете на Марс и Слънцето, като изисква от тях реализъм и трезва преценка. В тези дни очаквайте да се разпадне всеки неразумен и идеализиран от вас план. Време ще е да оставите ненужното и да дарите вниманието си на онова, което остава в живота ви.

След 5 февруари Слънцето ще има трудната задача да се хареса на Сатурн и премине през негови сложни изпити и въпроси. Няма да е трудно, ако бъдете отговорни към поетите си ангажименти. Сатурн винаги изисква отдаденост, мъдрост, зрялост, усилия и разум. Подредете делата си по приоритет, начертайте целите си, въоръжете се с търпение и постоянство и вдигнете платната на кораба си към избрания бряг. Там ви очакват успехът и вашите сбъднати мечти.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Везни, Водолей, Стрелец, Овен и Близнаци. Хората с асцендент Водолей и Лъв, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Козирозите ще се радват на спокойствие и хармония в отношенията.

Рибите ще имат вдъхновение да творят и радват околните.

Девите могат да очакват реализирани планове и достъп до важна информация.

Раците ги очаква хармонично време изпълнено с хубави емоции и споделени моменти с любими хора.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Лъв, Скорпион и Телец.

Бъдете здрави и благословени!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X