Напишете дума/думи за търсене

Какво да очакват зодиите през 2023-та - втора част

ВЕЗНИ: Разнообразна и пъстра ще е новата година за Везните. Не започвайте нищо ново в първия месец от годината и не оставяйте нищо важно за последния. В първите пет месеца от годината Везните могат да очакват предизвикателства, които ще подложат на изпитание плановете им, целите им и отношенията им. В това време избирайте да променяте работа, само ако това желание е старо и не възниква сега, породено от силни емоции и прибързани реакции. Някои врати ще се затварят пред вас, но нови ще се отварят и единствено ще очакват вашето внимание. Втората половина от годината ще е по-спокойна и градивна. В нея ще трябва да оправдаете изборите, които сте направили в първата ѝ половина и да продължите със спокойствие и търпение по пътя към целите си.

Ключова на промени ще е годината за родените в първите пет дни на знака. Възникналото им желание за пълна промяна и започване на нещо ново ще търси все повече път да се случи. Трансформацията е неизбежна и ще изиска вашите мъдри решения и правилни избори. Имате време в следващата година бавно и методично да се подготвите за вашето плавно израстване. Родените във втора и трета декада ще се радват на известно спокойствие и рутина в ежедневието. Те могат да използват възможностите, които ще получат през февруари, март и април за да направят онова, което смятат за полезно и хубаво за тях.

СКОРПИОН: Малко по-трудна и изпълнена с предизвикателства ще е новата година за Скорпионите. От няколко години, Уран подлага на изпитание плановете и целите на родените в първа и втора декада, но тази година след 17-и май към него ще се присъедини и Юпитер. В подкрепа на скорпионите от 18-и юни ще дойде Сатурн, който ще им дава кураж и воля да структурират плановете си и да бъдат отговорни към начинанията си. Дошло е време да направите анализ на ежедневните си дела и да решите с какво трябва да се разделите. Ако от дълго време усещате застой на работното си място, е дошъл момента за промяна и търсене на нова реализация. Ако онова, което правите ви допада, помислете за развитието му, както и за вашето усъвършенстване чрез нови курсове или уроци.

Разчитайте на своята воля и постоянство, защото късмета ще ви гледа отстрани и ще очаква сами да стигнете до него. Между 22-и юли и 4-и септември, очаквайте обрати в личен план. Бъдете внимателни към партньорите си и избягвайте крайни и необмислени решения. Новите запознанства в този период няма да имат траен характер, но за мимолетни авантюри периодът е прекрасен.

На вихрушка от промени, избори и решения ще бъдат подложени родините в първа и втора декада. Представителите на трета декада ще бъдат най-малко засегнати от предизвикателствата на планетите, но те трябва да се подготвят за изискванията на 2024 г., чрез мъдри избори и решения сега.

СТРЕЛЕЦ: Интересна и разнообразна ще е новата година за Стрелците. До края на януари не е подходящо да започвате нищо ново, както и да взимате ключови решения за живота си. Между февруари и май е подходящо време да впрегнете решенията си в ход и да развихрите въображението си, целите и покоряването на върхове. Юпитер ще ви подкрепя във всичко, като ви носи късмет, лекота и спокойствие. Месеците ще са прекрасни за промени и начинания. Направете онова, което отдавна искате и стартирайте начинания, за които преди не са ви стигали воля и постоянство. От 18-и юни, Сатурн ще подложи на изпитание решенията на родените в първата декада на знака. Те е възможно да изпитват трудности в начинанията си.
Затова ги съветвам да избягват ключови решения през втората половина на годината, а тогава да заложат на рутинни занимания и доказване на онова, което са стартирали в първите месеци на годината. Между 22-ри юли и 4-ти септември, ретроградната Венера ще им донесе горещи летни приключения и връщане на стари любовни отношения в живота им. Не се доверявайте на нови запознанства и изпитвайте тяхната сериозност във времето след септември.

Родените в първа декада, все повече ще поглеждат към развитие на собствен бизнес и развиване на креативни планове в професионален план. Представителите на втора и трета декада могат да реализират планове, като избягват времето на ретроградна Венера и Меркурий през годината. Те ще имат предсказуемост в събитията и подкрепа в плановете.

КОЗИРОГ: Козирозите ги очаква разнообразна и градивна година. Януари е възможно да ги завари объркани и тревожни. Месецът не е подходящ за започване на нови ангажименти. Използвайте времето за анализ, подреждане на приоритети и занимания с рутинни задължения. До 15 май Юпитер ще изпитва волята и постоянството ви. Ще получавате онова, което сте заслужили с труда си и по-малко може да разчитате на късмета си. След тази дата навлизането на Юпитер в знак Телец ще помага на родените в първа и втора декада да сбъдват мечтите си с повече лекота и безгрижие.

От месец март Сатурн ще подлага на изпит родените в първа декада, като единствено ще изпитва вярата им. Съветвам ги да не се отказват от поставените цели и с надежда да следват плана си. Въпреки трудностите от май месец ги очакват постигнати резултати и успех в начинанията. На родените във втора декада се дава най-голямо спокойствие и лекота. Те вече започнали своите промени с радост и увереност ще крачат по пътя си с любими хора и дела. Родените в трета декада ще имат още малко време да направят решаващи крачки към своите нови занимания и създадени отношения. Новата година ще им даде възможност да затвърдят намеренията си и да докажат постоянството си. Новите идеи ще ги съпровождат и новите възможности ще им отварят непознати врати. Бъдете мъдри и приемайте в живота си онова, което истински ви харесва и привлича. Не оставяйте важни ангажименти за края на годината, защото след 12 декември Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак.

ВОДОЛЕЙ: Малко по-спокойна, но въпреки това противоречива, ще е годината за Водолеите. Януари не е подходящ месец за нови начинания и активност.В него избягвайте рискови пътувания и занимания. Февруари е прекрасен месец за професионална реализация и успехи в любовта. На 7 март Сатурн напуска знака ви и ще ви дари със спокойствие и хармония в отношенията. От тази дата до 15 май ще имате прекрасно време за реализиране на дълго отлагани мечти и започване на нови занимания. Използвайте времето за разгръщане на таланти и бизнес успехи. След 15 май Юпитер ще дава на родените в първа и втора декада по-малко късмет и ще изисква повече вашите усилия във всичко. Възможно е да се усещате изморени, но не позволявайте това да ви отклонява от пътя ви. Бъдете уверени в себе си, последователни в целите си, търпеливи и отдадени на мечтите си. Усилията, които полагате сега ще ви възнаградят през 2024 г. с брилянтни резултати, висока оценка и лично удовлетворение. За родените в първите пет дни на знака ще стоят трудни на пръв поглед избори, но в действителност и полезна трансформация. Те трябва да сложат края на всичко ненужно и остаряло в живота си.

От родените във втора и трета декада Уран ще изисква приспособяване към промените на времето и постоянство в делата. В психологически план може да им носи напрежение, неудовлетворение и желание за промяна. Промяната е необходима, ако е добре обмислена и организирана във времето. Тях съветвам да ангажират свободното си време с развиване на таланти и превръщане в хоби онова, което умеят да правят. Спорта под всякаква форма също ще облекчи неразположението им. Между 22 юли и 4 септември ретроградната Венера ще бъде в открит конфликт с вас. Това може да внесе хаос в личните ви отношения и бизнес делата. В този период бъдете внимателни в отношенията. Не подписвайте нови договори и не взимайте прибързани решения.

РИБИ: За Рибите се очертава ключова на важни решения година. Януари ще ги завари с объркани планове и хаос в отношенията. В първият месец на годината ги съветвам да не взимат важни решения и да избягват конфликти. Усещането им за липса на разбиране и подкрепа ще се разсее в края на месеца и ще им донесе слънце, лекота, спокойствие и успехи до края на февруари. Дотогава е подходящо да се захванат с решаване на стари казуси, реализиране на цели, покоряване на професионални върхове и създаване на нови лични отношения. На 7 март Сатурн ще навлезе в знак Риби и ще подложи на изпит родените в първата декада на знака.

В психологически план е възможно да изпитват притеснения, тревоги и тежест от наболели във времето въпроси, които не са намирали решения в миналото. Сега пред тях ще стоят важни избори, които да променят живота им и да им дадат нов път в личното им развитие. Съветвам ги да се разделят смело с всичко излишно и безсмислено в живота им. Дошъл е моментът да проявят повече обич към себе си. Да изберат личното си щастие пред задълженията, грижите и отговорностите полезни за другите.

Родените във втора декада ще имат попътен вятър в делата и късмет в задълженията. Те могат да грабват идеите си и да ги развиват, уверени в себе си. Родените в трета декада е хубаво да развиват таланти и да се радват на спокойствието, с което са обградени. Годината ще им раздава блага и единствено ще изисква да бъдат отговорни към поетите ангажименти и старателни в работата си.

Между 24 август и 15 септември Меркурий ще обърка плановете ви. Не планирайте важни срещи за този период. Начинанията е хубаво да бъдат отложени за времето след това. Не влизайте в противоречия и останете верни на постоянството си.

Желая на всички успешна година!

Бъдете вие и вашите семейства, живи, здрави и благословени.

С обич,
Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.


към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X