Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Стрелец - магична и вълшебна подредба на Вселената

Предстои разкошното и щедро новолуние в знак Стрелец, което ще се случи на 24 ноември (четвъртък), в 00:57 часа, на 1 градус в знака.

Събитието настъпва в пълно разбирателство с планетата Юпитер, която точно в този ден спира обратното си движение и с широка усмивка и бодра стъпка се отправя на пътешествие в знак Риби. Магична и вълшебна е подредбата на Вселената.

Животът е низ от периоди и цикли, които старателно ни карат да се учим, развиваме, градим и растем. Намирам съвпадението на двете събития като знак за повече мир, обич и разбирателство тук на Земята.

Нека сега в прегръдката на новолунието бъдем предимно добри, приемащи и разбиращи. Нека в компания на вярата се усмихнем на новия ден и изберем да бъдем щастливи.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до слънцето. Двете небесни тела, изобразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка. С нея настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса.
В него сега ще се предлагат реализирани желания и сбъднати мечти, свързани със знак Стрелец. Това са темите, свързани с философията ни, мечтите ни, личното ни развитие и усъвършенстване, чувството ни за справедливост, оптимизма, трупане на нови знания, далечни пътувания, висше образование и духовно развитие.

И така малкото вълшебно магазинче отваря широко врати и очаква всеки, който има вяра в себе си, в магията на звездите и в справедливостта на Вселената, да напълни душата си с надежда и увереност, че най-доброто предстои.

Подкрепа на нас и новолунието ще дават безрезервно Венера, Меркурий и Юпитер, които единствено ще се надяват да бъдем честни, открити и да споделяме, това което истински искаме.
Доверието, обичта и вярата са ключови думи в това събитие.

Имайте ги и се оставете в обятията на времето. Изречете високо и на глас своите мечти и желания, свържете се с тяхното сбъдване и дори за миг повярвайте, че ги имате, докосвате и прегръщате.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте ги бавно и осъзнато. Нека усещането за сбъдване преминава през вас и орисва с успех всичко онова, което искате.

Ето някои примерни формулировки на желания:

– Избирам да бъда уверен/а.

– Решавам да бъда оптимист и да вярвам в себе си.

– Желая с лекота да предприемам пътувания до….

– Моля за по-лесни, приятелски взаимоотношения с хората.

– Моля за повече доверие към себе си и хората около мен.

– Да успея успешно да се запиша да уча…

– Желая успешно да възстановя своето образование в ….

– Моля да привлека нови и полезни хора в живота си.

– Желая да намеря и започна да чета тези книги, които имат положително въздействие върху моето духовно развитие.

– Моля с лекота да се освободя от навика да прекалявам по отношение на… работа, харчене и т.н.

– Избирам да намаля своето чувство за надменност и величие.

– Решавам да имам повече разбиране и съпричастност към другите.

В помощ на здравето ни това Новолуние ще помогне за лечение на органите, управлявани от знак Стрелец – тазобедрени стави, бедра, черен дроб.

– Желая да привлека, разпозная и работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областите… (управлявани от Стрелец).

– Моля да намеря правилните начини за бързо лечение и възстановяване.

Успех на всички,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X