Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Меркурий - ценете това, което се случва, и благодарете за яснотата, която носи

На 2 октомври планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя на разходка по пътя си.

Напомням, че неговото ретроградно движение започна на 9 септември, в 8 градуса на знак Везни и приключва сега, в 24 градуса на знак Дева.

Предстои Меркурий с бърза мисъл и ясни планове, бавно и постепенно да вдъхва надежда на застиналите ни във времето идеи, резултати и планове.

До 11 октомври движението му ще бъде през последните градуси на знак Дева. Това ще донесе яснота в плановете и раздвижване в делата. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати.

След 3 октомври спокойно пристъпете към подписване на сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо време да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа. Следва повече яснота по възникнали лични и професионални спорове и недоразумения.

Директното движение на Меркурий приключва една дълга и мъчителна среща с Нептун, която от две седмици ни носи усещането за объркване, неяснота и безсилие. Очаквайте подредени мисли и конкретни желания.


Пряко облагодетелствани от директното движение на планетата до 11 октомври ще са родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Те могат да очакват важна информация и раздвижване в личен и професионален план. Родените в трета декада Близнаци, Стрелци и Риби трябва да бъдат търпеливи в преговори и избягващи конфликти. Животът се подрежда такъв, какъвто трябва да бъде. Не се ядосвайте за неща, които не зависят от вас. Ценете, това което се случва, и му благодарете за яснотата, която ви носи.

Между 11 и 30 октомври Меркурий ще се движи през знак Везни. С влизането си в знака обаче го очаква сърдития и недружелюбен Юпитер. Този конфликт на планетите на 10, 11 и 12 октомври ще ни носи разминаване между нашите решения и мнението на околните за тях. Това усещане ще бъде оборено от чисти мисли и ясни цели. Оставете настрани общоприетите норми и бъдете себе си, без угризения и колебания.

След 13 октомври идва заслужената лекота и спокойствие. Отношенията ще имат зелена светлина и общуването ще се случва по-лесно. Периодът е прекрасен за развитие на идеи, творчество, вдъхновение и общуване. Свързването между хората ще бъде лесно и градивно. Ще имаме по-малко изисквания и ще бъдем склонни да даваме повече свобода на себе си и другите.

Тази енергия ще бъде бързо усетена от всички Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Ще е време за действия, осъществяване на планове и сбъдване на мечти.

Този период ще носи повече напрежение на знаците Овен, Рак и Козирог. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

До 17 октомври Меркурий ще се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периода на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси.
Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Желая здраве и попътен вятър на всички!

С обич,
астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X