Напишете дума/думи за търсене

Ретрограден Меркурий във Водолей – време за поправяне на грешки

Вечерта на 30-и януари, малко преди 18:00 часа, ще настъпи първия за тази година ретрограден период на Меркурий, който ще продължи до 22-ри февруари между градусите 26 и 11 в знак Водолей.
В този период бъдете внимателни, преценявайте добре какво и на кого говорите или пишете. Съществува тенденция, че всичко, което би могло да бъде разбрано неправилно, ще бъде именно така изтълкувано. Избягвайте да подписвате важни документи и не стартирайте нови дела. Очаквайте хаос в комуникациите, пощите, техниката и транспортните средства. Бъдете по-внимателни и пазете личните си вещи. Загуба или неразбирателство между хората ще бъдат съвсем възможни. Децата ще бъдат по-разсеяни и нервни, проявете разбиране и търпение към тях. Не купувайте нова техника. Отложете ремонта на колата си за друг период. Шофирайте внимателно! Бъдете търпеливи към резултатите в делата си, както и към околните.

Ретроградното положение на Меркурий в знак Водолей ще бъде подходящо да обмислите дейности, свързани с реклама и популяризиране на бизнес. Очаквайте завръщане на стари приятели и компании. Използвайте контактите си за успех в нови дела и начинания.

Сега е моментът да се върнете към недовършени проекти и поправяне на допуснати в миналото грешки. Ако нещо е било неразбрано или направено не както трябва, сега се вгледайте добре и ще видите начин да го направите по-добре. Сега може да прозвъните обявите за работа, по които сте кандидатствали и нямате обратна връзка. Периодът е благоприятен за връщане на стари дългове и изясняване на отношения, които са били отлагани във времето. Всичко, което правите като продължение на създадена вече ситуация, ще бъде успешно. В търговските сфери се очаква завръщане на стари клиенти. Сега времето е подходящо да се свържете с настоящи клиенти за увеличаване на продажбите и търговските показатели.

Приятелска подкрепа в този период Меркурий ще получи от Слънцето, Юпитер и Венера. Какво по-хубаво от това - най-топлите и добронамерени планети да подкрепят делата ни и да ни дадат енергията и заряда да творим, развиваме, надграждаме и търсим. Сега сякаш ще ни се иска с лекота, надежда и доверие във Вселената да довършим онези планове, които, някъде оставени в миналото, срещат самота и срах. Сега очаквайте онова желание да разрешим недоизяснени стари отношения, пропуснати думи и премълчани истини. Направете го!

Бъдете честни! Бъдете искрени! Бъдете себе си! Всичко останало боли, носи тъга и промяна, която постепенно ни отдалечава от щастието.

От друга страна, напрегнатият аспект с Марс и подкрепата на Юпитер носят прибързани действия и заключения, преувеличени очаквания и безпокойство. Изберете решенията, но не очаквайте отговорите да идват веднага и конкретно от някого. Вашите отговори, хора и събития, винаги ще ви намират в точното време и на точното място. Всичко останало принадлежи на някой друг и то трябва да продължи своето търсене.

Бъдете спокойни и уверени в себе си. Правете каквото трябва, а решенията оставете сами да се подредят. Те са такива, каквито трябва да бъдат.

Хората, родени с ретрограден Меркурий, познават тази енергия и на емоционално ниво те по-лесно ще преминат през периода. Същите не трябва да забравят, че са заобиколени от хора, на които фазата на ретроградност влияе.

Пряко засегнати от ретроградното движение ще бъдат всички Водолеи, Близнаци и Везни. При тях динамиката ще се засили и е възможно да имат чувството, че всичко, създадено до момента, се обърква. В действителност това, което се променя, има за цел да ви отвори нови възможности и хоризонти. Оставете хаоса да подреди по нов начин живота ви. Не тъжете за това, което си отива, защото то освобождава място за нещо по-добро да влезе в живота ви.

Повече усилия и енергия тази ретроградна фаза на Меркурий ще изиска от знаците Лъв, Скорпион и Телец. Те трябва да бъдат внимателни в комуникацията, общуването и създаването на нови контакти. Ако нямате спешна работа, я отложете за периода след 22-ри февруари.

Ако някой има интерес да разбере дали има ретрограден Меркурий в картата си, нека ми изпрати дата, месец и година на раждане. Ще отговоря на всички запитали до 12 часа на 29-и януари.
Успех на всички!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X