Напишете дума/думи за търсене

Слънце във Водолей – време за търпение и оптимизъм

На 19-ти януари, в 22:30 часа Слънцето навлиза в знак Водолей и ще остане в неговия фантастичен дом до 19-и февруари.
Гърците почитали бога на Слънцето Хелиос. Далеч на изток се намирал златният му дворец. Сутрин вратите на двореца се отваряли и божеството излизало през тях със златната си колесница, теглена от четири бели коня. Лъчите на Хелиос се сипели върху земята и давали светлина, топлина и живот.

Водолей управлява единадесети дом от астрологичното колело и времето от човешкия живот, в което човек намира своята среда и кръг от приятели. Тук Слънцето е по-различно, необикновено и, по един друг начин, даващо топлина за живот. Харесвам енергията на знак Водолей, защото винаги съм намирала в нея нюанса на новото, креативното, различното и необикновеното. Знакът принадлежи към групата въздушни знаци, които носят кислород, въздух и свежест. Често, когато мисля за тази зодия, си представям голям, бял, красив и просторен самолет, който бързо може да ни пренесе на фантастични места, може да ни осигури прекрасна гледка към земята, може да ни накара да мислим за промяна, за един нов свят, обграден от много мечти и желания. Тук Слънцето няма граници и лъчите му могат да достигнат до най-сенчестите места в съзнанието ни. Тази енергия ни кара да виждаме голямата картина, да бъдем позитивни и истински щастливи.

Хората с енергията на знак Водолей са по свой начин необикновени. Те не обичат да живеят в рамка, да спазват работно време, правила и принципи. На тях не принадлежат детайлите, защото те виждат голямата картина. В повечето случаи хората с енергията на знак Водолей имат таланти и дарби, които да носят цвят в еднообразието на живота. Тяхната природа не разбира брака, не усеща смисъла на това да бъдем постоянно здраво стъпили на земята и не одобрява мисълта, че
свободата ни трябва да бъде отнета в името на нещо или някого.

Чаровно е тяхното закъсняване за срещи, постоянно бързане и прелитането между куп задачи с толкова лекота и сладост.
До края на месец януари Слънцето ще дава подкрепа и светлина в плановете на Сатурн и Юпитер. На нас ще донесе подкрепа в делата, повече увереност и вяра в себе си. Двойката Уран и Марс ще подлага на съмнение плановете ни, но в същото време ще ни прави по-наблюдателни и внимателни към детайлите. Не бързайте, бъдете търпеливи и оптимистично продължавайте да се движите в избраната посока.

Между 5 и 10 февруари Слънцето ще бъде в компанията на ретроградния Меркурий. Този период е благоприятен за анализ на свършеното до момента, за друг поглед върху заниманията и откриване на нови идеи и перспективи за плановете ви. Бъдете наблюдателни към това, което ви се случва, и избягвайте взимане на ключови решения и крайни действия.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Везни, Водолей, Стрелец, Овен и Близнаци. Хората с асцендент Водолей също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.
Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знак Лъв, Скорпион и Телец.

Бъдете здрави и щастливи!
С обич,
Венета 


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X