Напишете дума/думи за търсене

Венера в Козирог – време за повече практичност и по-малко емоционалност

На 8-и януари планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи до 1-ви февруари.
Принцесата на зодиака ще се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.
През последният един месец Венера премина през знак Стрелец - получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните й преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание, споделеност и мечти.

Сега Венера в знак Козирог се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своя отпуск. Знак Козирог ще изиска от нея да подреди мислите в главата си и делата в ежедневието си. Време е да обмислите и подредите бизнес и личните си отношения. Предстои месец, в който ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Преминаването на Венера през Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато, сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Между 8-и и 15-и януари Венера ще бъде подкрепена от Марс и Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират като шанс да промените рутината и ежедневието си. Времето е подходящо за промени. Използвайте енергията на този период за създаване на структура, за активни действия и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 25-и и 30-и януари я очаква прегръдката на Плутон. Тя ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.

Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.
Бъдете здрави, обичани и много щастливи!
С уважение,
Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X