Напишете дума/думи за търсене

Януарски прогнози за всяка зодия

ОВЕН
Януари за вас ще бъде малко по-спокоен и хармоничен от предходния месец. Родените в първа декада имат нагласата, силите и упоритостта да започнат нови дела и да начертаят новите си цели. Между 8-ми и 15-ти януари времето е подходящо за провеждане на срещи и разговори, в които търсите нови идеи и контакти. В същия период избягвайте уреждане на лични отношения и подписване на важни договори. Очаквайте повече късмет в новите начинания.
Родените във втора декада трябва до 10-ти януари да се опитат да щадят силите си максимално. Не започвайте нови начинания и не се натоварвайте излишно. След 10-ти януари очаквайте раздвижване в делата, създаване на нови контакти и бързо реализиране на започнати идеи. Между 16-ти и 25-ти избягвайте подписване на нови договори и уреждане на лични отношения.
Родените в трета декада ще усетят лекота и облекчение след 7-ми януари. Въпреки това между 11-ти и 20-ти януари ги съветвам да избягват претоварване и да почиват повече. След този период ви очаква бързо развитие в делата, запознанства, кратки пътувания и повече разбиране от околните.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви пъстър и вълнуващ месец, в който трябва да избягвате рискове и необмислени действия.
Родените в първа декада ще се радват на нови възможности, които ще изискат от тях пълна мобилизация, упоритост и издръжливост. Между 9-ти и 15-ти очаквайте любов, разбиране и успех в делата. Единственото, което се изисква от вас е да не бързате и да не излагате на излишен риск бизнес и личните отношения. Избягвайте рискови занимания. Между 20-ти и 30-ти се опитайте да почивате максимално.
Родените във втора декада ги очаква месец пълен с нови възможности и предоставени шансове. В старите дела очаквайте разочарования и провали, които се случват за да ви освободят ръцете от ненужни занимания и да ви дадат нови възможности.
За родените в трета декада месеца ще бъде най-спокоен и хармоничен. При тях от години тече процес на трансформация в личен или професионален план. След 20-ти януари е подходящ период да довършите отлагани разговори и преговори. Не търсете нови хоризонти преди да сте довършили старите си дела.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви чудесен месец, носещ разбиране, топлина и уют. Побързайте да отхвърлите голяма част от задачите си през месец, защото в следващия месец ретроградния Меркурий е възможно да обърка плановете ви.
Родените в първа декада сякаш заслужили от последната година ще получават своите подаръци очаквано и не чак толкова. Сега имате пълната подкрепа на Вселената да стартирате нови занимания или да получите лекота в започнатите.
Родените във втора декада ще се радват на новини, нови запознанства, разбиране и подкрепа от колеги, шефове и партньори. Ще имате добро настроение, лекота и оптимизъм.
Родените в трета декада през първите 15 дни от месеца е хубаво да измислят, ако още не са, новите си цели и да започват тяхното сбъдване във втората половина на месеца. Очаквайте хубави новини и приятни изненади.

РАК

Очаква ви месец с нови възможности, но и предизвикателства, които да изпитат волята и желанието ви да бъдете успешни.Въпреки дребните спънки ви очаква доста по-спокоен и успешен месец от предходните няколко.
Родените в първа декада ще имат желанието да действат, но ги съветвам да бъдат предпазливи при взимане на крайни решения. Между 9-ти и 15-ти януари е препоръчително да избягват встъпване в нови отношения. За стари уговорки четете внимателно документите, които подписвате.
Родените във втора декада до 10-ти януари съветвам да довършат започнатото и да избягват започване на нови отношения, както и встъпване в нови бизнес дела. Месеца е подходящ за анализ на връзки и отношения.
Родените в трета декада трябва да си почиват повече между 10-ти и 20-ти януари. След 25-ти януари не е желателно да провеждате разговори свързани с лични отношения. Месеца е подходящ да направите анализ на свършеното до момента и да направите план за предстоящите ангажименти.

ЛЪВ

Очаква ви напрегнат и малко по-предизвикателен месец.
Родените в първа декада трябва да се подготвят за сложен месец, който ще изпита волята и устойчивостта им. Съветвам ви да отложите всички нови начинания и важни ангажименти. Сега ще е подходящо да оставите на времето да подреди нещата вместо вас. Избягвайте рискови занимания и пътувания. Използвайте Пълнолунието във вашия знак на 28-ми януари, за да се освободите от излишни мисли и притеснения.
Родените във втора декада трябва да бъдат внимателни в периода между 14-ти и 21-ви януари. Тогава избягвайте пътувания и подписване на важни документи.В средата на месеца ще стане ясно, че трябва да прекратите отношения, които са ви били излишни.
Родените в трета декада ще бъдат най-спокойни. Те трябва да избягват подписване на нови договори след 21-ви януари. Времето ще е подходящо за анализ на свършеното и ревизия на делата. Новолунието на 13-ти януари ще ви даде шанс за нови желания свързани с професионалното израстване, но ще подложи и на изпитание вашата увереност в сбъдването им.

ДЕВА

Време е за глътка въздух и ново начало!
Родените в първа декада ще имат силите, волята и желанието да стартират нови занимания и бързо да довършат старите. Това е идеално, ако бъдете последователни в изборите си и внимателни в решенията си. Избягвайте риска във всичко. Не бързайте, не наранявайте, не изисквайте и бъдете мили с околните. Между 9-ти и 15-ти януари ще се появят нови възможности, на които трябва да обърнете внимание.
Родените във втора декада ще се радват на повече разбиране и успех в личните дела. Между 15-ти и 25-ти януари очаквайте успешно развитие на бизнес делата и приятни емоционални преживявания. Времето ще е хубаво за нови покупки и започване на нови дела.
Родените в трета декада ще се чувстват щастливи и удовлетворени. След 20-ти януари очаквайте раздвижване в делата, хубави новини и нови възможности в професионален план. В края на месеца очаквайте финансови постъпления или успешни сделки.

ВЕЗНИ

Предстои ви една красива, успешна и носеща прекрасни новини година.
На родените в първа декада, януари предоставя прекрасен шанс да сбъднат изоставените си във времето мечти, търсения и копнежи. Грабнете енергията на този месец и смело начертайте новите си цели. Бъдете уверени и сигурни, че новата година ще ви даде много от това, което искате. Между 8-ми и 15-ти януари очаквайте новини, известия и хубави възможности за всичко, което решите.
Родените във втора декада също ще се радват на блага, разбиране и подкрепа в личен и професионален план. Забравете трудностите, през които преминахте в последните месеца и си дайте доверие, любов и повече увереност в делата. Между 15-ти и 25-ти януари ще имате нови възможности, лекота и прекрасни новини.
Родените в трета декада в края на месеца ще усетят положителното влияние на годината. Те могат да използват Новолунието на 13-ти януари и да си пожелаят нови кариерни върхове и професионално израстване. След 25-ти януари очаквайте развитие на отношенията в личен и професионален план.

СКОРПИОН

Очаква ви сложен и изпълнен с противоречия месец, който ще изпита търпението ви.
Родените в първа декада съветвам да извадят цялото си търпение и да бъдат устойчиви на външно влияние, чужди мнения и разминавания между очаквания и резултати. Между 20-ти и 30-ти януари е най-подходящо да довършите започнатите дела и да избягвате излишно претоварване. Пазете се от настинки и възпалителни процеси.
Родените във втора декада също трябва да бъдат внимателни към околните и да се опитат да не приемат лично нищо от случващото се. Има месеци, които изискват рутинни занимания и е хубаво през януари да са отдадете на това.
Родените в трета декада имат възможност на 13-ти януари да си пожелаят професионално израстване и успехи. След 20-ти януари е подходящо да ревизирате делата си, но да не започвате нови. Месеца е ползотворен за решаване на семейни проблеми или уреждане на лични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Ако през последните месеци сте изпитвали застой в делата и неразбиране в личен план, предстои да се насладите на повече реализирани планове и успехи.
Родените в първа декада ще имат възможност смело да реализират голяма част от мечтите си. Месецът няма да ви донесе пречки, недоразумения и провалени планове. Няма причина да се отказвате от целите си.
Родените във втора декада също ще се радват на лекота и спокойствие. Не се отказвайте да започнете работа по нови проекти и цели. По-късно през годината ще бъдете благодарни на увереността и смелостта си сега.
До 7-ми януари родените в трета декада ще се радват на динамичен период, носещ новини, развитие в делата и отношенията. Първите дни от месеца ще ви донесат любовни преживявания и бързи положителни обрати в бизнес плановете.

КОЗИРОГ

Януари с всичките си блага и подаръци е ваш.
Родените в първа декада е време да погледнат към нови цели и върхове. Ще имате необходимата енергия, мотивация и хъс да започнете своя нов път. Доверете се на присъщата ви последователност и тактичност във всичко, което започвате сега. Не бързайте, не рискувайте и бъдете предпазливи във всичко. Между 9-ти и 15-ти януари времето ще е подходящо за подписване на важни сделки. Очаквайте развитие в делата и отношенията.
Родените във втора декада нека очакват вихрушка от новини и нови възможности. При вас събитията наредени на опашка, ще започнат положително да се случват между 15-ти и 25-ти януари. Доверете се на интуицията си и действайте.
Представителите на трета декада ще имат подарък в размер на цяло Новолуние, което ще се случи на 13-ти януари. То ще им даде възможности и шанс да сбъднат свои желания и мечти свързани с кариерно израстване и професионални успехи. До 9-ти януари очаквайте реализирани планове, успешни срещи и разговори. След 25-ти януари има шанс да получите стабилна подкрепа и разбиране в личен план.

ВОДОЛЕЙ

Ех, колко щастие, късмет и приятни изненади ви очакват още в началото на годината.
Родените в първа декада ще са поставени в сложната ситуация да избират и стоят на кръстопът в личен или професионален план. Моят съвет е да разделите първо старите си искания и търсения от тези, които в момента ви хрумват. Това, което отдавна отлагате, но истински искате е време да бъде реализирано. На 28-ми януари използвайте пълнолунието в Лъв да сложите край на занимания, които не ви носят лично удовлетворение и щастие. Не взимайте крайни решения с нови идеи, не е време за тях. Между 8-ми и 15-ти януари очаквайте новини и развитие на делата.
Родените във втора декада няма да бъдат изправени пред ключови решения, но те ще се радват на хармония, разбиране и подкрепа от колеги и партньори. Между 20-ти и 30-ти януари очаквайте запознанства и търсете нови занимания, които да развиете.
Родените в трета декада, през този месец ще имат цялото спокойствие в себе си и подкрепа от околните. След 20-ти януари те могат да очакват кратки ползотворни пътувания, успешни срещи и разговори. Февруари може да обърка плановете ви и за това каквото има за вършене го направете сега.

РИБИ

Хармония, добри новини и спокойствие очакват рибките този месец. Няма причина да изпитвате колебания за започване на нови дела и професионални отношения.
Родените в първа декада след 7-ми януари ще изпитват нуждата да променят занимания и да започват нови неща. Ако плановете ви са добре обмислени и не излагат на риск създаденото до момента няма причина да отлагате. Не взимайте ключови крайни решения импулсивно. Не се излагайте на рискови занимания и се пазете от настинки.
Родените във втора декада ще имат успешен период между 15-ти и 25-ти януари, за да встъпят в нови партньорски отношения. Периодът е благоприятен и за уреждане на лични отношения, нови покупки и разкрасителни процедури. Оставате старите и лишени от полза занимания и ги заместете с нови.
Родените в трета декада трябва внимателно да встъпят в новия месец. До 9-ти януари времето не е подходящо за провеждане на бизнес разговори и подписване на нови договори, ако не са възникнали през минала година. До тогава проверявайте информацията, която достига до вас и бъдете наблюдателни със случващото се.След 10-ти януари бъдете уверени в себе си и сбъдвайте мечтите си.

Желая на всички щастлив, гостоприемен и уютен месец! Имайте здраве, късмет и лекота във всичко!


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият фамозно приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват.

Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X