Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Дева - промяната започва от нас

Предстои новолуние в знак Дева, което ще се случи на 17-и септември (четвъртък), в 14:00 часа, на 25 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който на Земята се отварят нови възможности, които карат желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Дева да се сбъднат. Това са желания свързани с храненето, здравето, работата ни, служенето, чистотата и отговорността.

Новолунието ще бъде подкрепено от положителните аспекти с планетите Сатурн и Плутон в знак Козирог. Според мен подкрепата на тези сериозни планети ще ни даде силна воля и мотивация да приключим със стари модели на живот в личен и професионален план и да обмислим сериозно нови планове и цели. Опозицията с планетата на интуицията Нептун ще ни накара да мислим повече чрез факти и да оставим усещанията си за друго време. Предизвикателният аспект с ретрограден Марс ще ни накара да обмислим добре собствените ни възможности и да бъдем по-разумни в изборите си.

Това практично новолуние ще ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Всички сме част от един свят. Нека на това новолуние всеки се погрижи за себе си и осъзнае, че неговите мисли и действия са част от един голям и необятен процес във Веселената.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:
- Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да работя на правилното място за мен.
- Искам с лекота да се науча да казвам правилните думи към моите съекипници.
- Искам с лекота да създавам ред и подреденост в моя дом.
- Искам с лекота да отговарям на трудностите без вътрешно напрежение.
- Искам с лекота да се приспособя към ситуацията…, в моя най-добър интерес.
- Искам с лекота да се освободя от навика за перфекционизъм.
- Искам с лекота да се освободя от критика към себе си и другите.
- Искам с лекота да се освободя от навика да обвинявам себе си или другите.

Новолунието влияе изключително силно и на нашия жизнен тонус и енергия. Три дни преди новолунието и един ден след него, човешките биоритми са на възможно най-ниското си ниво. Това предизвиква чувство за отпадналост, безразличие и лошо настроение. След новолунието е период на подем в биоритмите и енергията. Времето е подходящо за релаксиращи и ароматерапевтични масажи.

Сега е моментът да поискате изцеление и успешна профилактика в областта на чревния тракт, храносмилателната система и слънчевия сплит.
Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да вземам най-правилните и необходими за мен билки, витамини, минерали, кристали, които да ми помогнат да възстановя здравето и жизнеността си.
Успех на всички!
Бъдете здрави!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X