Напишете дума/думи за търсене

Венера в Рак – внезапни чувства и нови очаквания

От 7-и август до 6-и септември планетата на любовта, хармонията и красотата Венера ще гостува в знак Рак.

Венера е една от личните и бързи планети. Тя обикаля астрологичното колело за 250 дни, пребивава в знак по един месец и изминава по 1 градус на ден. В гръцката митология Венера се изобразява от Афродита. Тя се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Управлява два знака - Везни и Телец, които и позволяват да се чувства прекрасно два пъти в годината. Бързото и преминаване през зодиака я променя често и я кара като истинска дама да бъде адаптивна, съобразителна и горда. Досега в знак Близнаци тя беше будна, любопитна, комуникативна и търсеща компания. Сега, навлизайки в знак Рак, тя ще промени своите интереси и естествено отегчена ще каже: „Ох, как ми омръзнахте всички вие. Имам нужда от повече тишина и спокойствие. Искам вече да се оттегля в дома си. Трябва да обмисля всичко чуто и видяно през последния месец и истински имам нужда да заредя силите си в една домашна и уютна среда.”

Така Венера в следващия месец ще предпочита да бъде сама в покоите на Рака.

Знак Рак е владетел на домашния уют и семейното огнище. Той е единствения воден кардинален знак и е свързан с точката IC в хороскопа. Това са нашите корени, дом, семейство и мястото, където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.

Докоснати от Венера, тези сфери засилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена връзка с домашното огнище, родители и роднини. Емоционалните преживявания рязко се засилват. Предстои месец, в който ще отделяме повече време на себе си и дома ни. Дали ще правите ремонт, ще каните или ще ходите на гости, за да се видите с роднини, е ваш избор. Възможно е да проявите на желание да напреднете в кулинарното изкуство и така да зарадвате любимите хора. Сега е моментът да смените стария тиган или да купите онзи красив сервиз, който не може да забравите.

Емоционално няма да имате нужда от големи компании и много хора. Ще се чувствате щастливи вкъщи, с любими хора, в компанията на прясно изпечен сладкиш. Тъй като Рак е най-чувствителният и лесно раним знак, ви предупреждавам да се пазите от излишна ранимост.

Прощавайте и бъдете по-толерантни към думите на другите.

До 21-ви август тази енергия ще донесе най-много блага на водните знаци - Рак, Скорпион и Риби. Положителният аспект на Нептун с Венера ще донесе на водните знаци положителни емоции, творчески порив, любов и разбиране. Венера формира добър аспект с Уран в Телец, което може да предизвика внезапни чувства, нови очаквания и дори влюбвания.

На подкрепа и приятни изживявания могат да се радват родените под знак Козирог и Дева.
В периода между 21-ви август и 2-ри септември Венера застава срещу Сатурн, Юпитер и Плутон в знак Козирог. Това положение ще ни обърка, като внесе затруднения в личен и професионален план. Възможно е да се изправим пред страх от отхвърляне и неразбиране. Сякаш ще трябва
да избираме пред социалния си статус и личните взаимоотношения.

Времето е подходящо за равносметки и повече наблюдение.
Изправени пред трудни решения в този период ще бъдат родените в трета декада Козирози, Раци, Овни и Везни. Моят съвет е да изчакате и да взимате решени след 2-ри септември. Времето ще даде своята подкрепа и ще подреди ангажиментите и свързаните с тях решения с приоритет.

Желая успех, усмивки и много щастливи мигове на всички.
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X