Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носи краят на ретроградната Венера

Пиша статията с огромна усмивка, успокоение и усещане за край на едно от изпитанията през тази година. Венера става стационарна на 25-и юни и на следващия ден тръгва свободна и щастлива по пътя си в знак Близнаци.

Венера – принцесата на зодиака, е лична планета и подобно на Меркурий се движи бързо през зодиака, като престоява в знак не повече от един месец. Тя се характеризира с финансите, любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Определя какво ни привлича и какво харесваме. Помага ни да бъдем себе си чрез индивидуален стил на обичане и поведение. Описва ценностната ни система и това, което наричаме красиво. Осмисля отношението ни към парите, материалните неща и лукса.
Напомням ви, че нейното ретроградно движение започна на 13-и май, като внесе куп ограничения, трудности и необясними в личен и професионален план събития.

От 26-и юни Венера тръгва директна през знака на комуникациите Близнаци и ни разрешава забранените през периода на ретроградност дейности. След тази дата сключването на важни бизнес сделки става позволено. Имайте предвид, че Меркурий е ретрограден до 13-и юли и ако боравите с документи, четете внимателно съдържанието и не пропускайте детайлите. Ако имате забавени плащания, е вероятно с директната Венера да дойдат и очакваните средства. Сега може да получите резултат от започнато предоговаряне на кредити, застраховки или други договори.

Интересна е ситуацията в личен план. Периодът на ретроградна Венера предразполага за връщане на стари партньори и отношения в живота ни. В периода получавах въпроси, свързани със сериозността на възникналите отношения и тяхната дълготрайност. Резултатите и истините за сериозността и намеренията на партньора възникнали в този период ще дойдат, след като Венера се отправи спокойна па пътя си. След 26-и юни бъдете готови да се изправите пред действителността. След тази дата отпадат и рисковете, свързани с брака, но ви съветвам да организирате събитието си в периода от 15-и юли до 8-и септември.

Директната Венера ще ни даде по-трезва преценка за стойността на вещите и е възможно да даде реална и разумна покупателна способност. Разрешени стават и процедурите за разкрасяване, но пластичните операции остават в риск поради ретроградния Меркурий до 13-и юли. Вече може да си позволите козметични процедури и освежаващи външния вид дейности.

До 7-и август Венера ще продължи гостуването си в знак Близнаци. Времето е подходящо за пътувания, създаване на контакти, запознанства, търсене на информация, общуване във всички форми и развитие на делата чрез споделяне, реклама и търсене на подкрепа от приятели.

Най-благоприятно положението на Венера ще се отрази на знаците Везни, Близнаци, Водолей, Овен и Лъв.
Внимателни в общуването и делата трябва да бъдат родените под знаците Стрелец, Риби и Дева.

Желая успешен и хармоничен период!
С обич,
Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X