Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Телец - сбъдват се мечти

Предстои четвъртото за годината новолуние в знак Телец, което ще се случи на 23-ти април (четвъртък), в 5:25 часа, на 3 градуса в знака.

На енергийно ниво новолунието се случва, когато луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност за осъществяване на канал между нас и вселената, през който желанията ни могат да се превърнат в реалност. Луната с усмивка среща Слънцето, следва топла прегръдка и със съвет и нови послания от Слънцето тя отново тръгва по пътя си.
Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Телец да се сбъднат. Това са желания, свързани с материалната стабилност и сигурност, създаване на комфорт и лично удовлетворение, физически комфорт, изграждане на основи, създаване на собствени качества, като упоритост и постоянство.

Съвпадът на новолунието с планетата Уран ще ни донесе нови идеи и планове да сбъднем мечтите си. Отворете съзнанието си за промяна и вярвайте, че всичко което се случва е за ваше добро. Напрегнатият аспект с Марс ще ни изправи пред съмнения и неувереност, която идва единствено и само да изпита вярата ви. Доверете се на този аспект, като си подарите повече увереност и упоритост. Квадратурата е аспект, която ни изправя пред трудности, но ни дава възможности и шансове за успех. Положителният аспект с южен кармичен възел ще ни подкрепи, като си напомним кои сме, какво сме постигнали до момента и какви са бъдещите ни цели.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието.Можете за заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля.

Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки според Жан Спилър:
- Искам повече пари, спечелени с радост.
- Искам изцяло да се освободя от всички само-саботажни страхове по отношение на парите.
- Искам да се озова в ситуация лесно да предприема нужните стъпки, за да придобия собствен… /дом, кола и т.н./.
- Искам с лекота да се наслаждавам на удоволствията в живота.
- Искам редовно да преживявам чувство на удовлетвореност от живота.
- Искам с лекота да намирам време за изграждане на солидни основи във всяка сфера от моя живот.
- Искам с търпение и постоянство да вървя стъпка по стъпка напред и постигна целта си да…
- Искам да привлека подходящите условия, хора и възможности, за да се реализирам в...
- Искам с лекота да изразявам мнението си по начин, по който другите да не се отдръпват от мен.
- Искам с лекота за изграждам личните си граници, с което да увелича личната си сила.
- Искам да се освободя от тенденциите да се подценявам и подбивам цената си.
- Искам с лекота да намирам време за готвене и наслаждаване на храната и питиетата.
- В моите сексуални отношения с… искам да преживявам пълно удоволствие.
- Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да ме излекуват в областта на…
- Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тотално излекуване на…
Сега е моментът да поискате изцелени в областта на гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни.


От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.


Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада – Телец, Дева и Козирог.
Успех на всички!
Бъдете здрави!

Венета 

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X