Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Риби – пожелай си много неща

Предстои второто за годината новолуние в знак Риби, което ще се случи на 23-ти февруари (неделя), в 17:32 часа, на 4 градуса в знака.
Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Риби, да се сбъднат. Това са темите, свързани с духовност, емоционалност, мечти, илюзии, състрадателност, страхове, психология и емпатия. С енергията на знак Риби се учим да усещаме, разбираме и долавяме във времето и пространството необяснимо разумните факти и обстоятелства.

Живеем в търсене на комфорт, материално спокойствие, социално положение, имидж и уважение за това, което сме постигнали. Голямата истина е, че всички сме равни. Никой не е повече от никой друг. Някои от нас са постигнали повече, но това по никакъв начин не им дава право да бъдат горди и надменни. Ако имаш повече знания, ги предай на тези, които имат нужда от тях, като им помогнеш да бъдат по-щастливи и успешни. Ако имаш повече материални блага, дай малко на тези, които имат нужда.

Усмихвай се, прегръщай, давай любов и разбиране и вярвай, че това, което носиш в себе си, се връща при теб под една или друга форма. Трябва ни много малко да бъдем по-щастливи и така да привличаме в живота си всичко онова, от което имаме нужда. Не осъждай! Всеки прави грешки и точно те ни изграждат и ни учат на приемане, смирение и прошка. Не се сравнявайте с никого! Всеки има своя път и всеки от нас трябва да усети дребните камъчета под обувките си. Помагайте, споделяйте, приемайте и давайте възможност на всичко, което иска да влезе в живота ви. Обичай себе си с всичките си недостатъци и слабости. Откривай уникалността си и давай най-доброто от себе в работата, любовта и приятелството.
Сега Ретроградният Меркурий ще ни даде възможност да търсим онези въпроси в себе си, които дълбоко заровени в душата ни, търсят разбиране и любов. Успех!

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая, Пожелавам си, Моля, Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания според американската астроложка Жан Спилър:
– Желая с лекота да замеся фантазии с конструктивни действия, водещи ме до нещата, които желая.
– Желая с лекота да приемам хаоса по начин, който ми носи вътрешен покой.
– Желая постоянно да преживявам радостта от съществуването си.
– Желая да се чувствам духовно щастлив и удовлетворен.
– Желая с лекота да се освободя от всички притеснения и грижи и да оставя нещата в лечебните ръце на по-висшите сили.
– Желая с лекота да си осигурявам… пъти, по… минути медитация на ден/седмица.
– Когато творя (рисувам, пиша…) искам с лекота да си осигурявам ангелско присъствие и подкрепа.
– Желая да преживея лечебната сила на любовта.
– Желая мъдростта да обичам другите безусловно.
– Желая всички чувства на разочарование да се заместят с признание, че всичко работи за мое най-висше благо.
– Желая да бъда свободен от пристрастяването към…
– Желая с лекота да се отстрани навика ми да се чувствам жертва.
В помощ на здравето ни това новолуние ще намери лечение на органите, управлявани от знак Риби – стъпала, лимфна система, токсини, отрови и настинки.
- Моля за тотално излекуване в областта на…
- Моля с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
- Желая да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след новолунието, свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените в първа декада Риби, Скорпиони и Раци.
Успех на всички!
Бъдете здрави и истински щастливи!

Венета

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X