Напишете дума/думи за търсене

Годишен хороскоп за 2020-а (втора част)

ВЕЗНИ

За вас годината ще въведе малко повече изисквания и ограничения, които ще изискат грижа, постоянство и отдаденост. Ако 2020 година положите необходимите усилия и не се отказвате да вървите по пътя, който сте избрали след година ще се радвате на успехи, във всичко което сте желали. Използвайте камъчетата в краката си за да строите стълба към личното удовлетворение и успеха. Не се отказвайте, защото това което ще получите си струва.

От 17.02 до 10.03 в никакъв случай не си позволявайте да подписвате важни договори. Ще изпитвате несигурност, която трябва да подкрепите с оттегляне от активния живот, важните срещи и разговори. Обмислете ангажиментите си и не поемайте нови инициативи.

От 13.05 до 25.06 очаквайте провалени сделки и планове. Този период приемете като естествено пречистване на ненужни отношения в личен и професионален план. Пазете се от подписване на нови договори, встъпване в брак, покупки на скъпи вещи и естетически корекции.

От 18.06 до 12.07 е подходящ период за любов, създаване на домашен уют и комфорт. Избягвайте съсредоточаване в служебни ангажименти и дела. Оставете важните срещи и разговори за времето след този период.

От 10.09 до 14.11 е забранен период за активни действия, рискови спортове и пътувания. Избягвайте конфликтни ситуации и изберете спокойствието и почивката пред преследването на цели.

От 13.10 до 04.11 очаквайте да научите истини, които да не са по вкуса ви. Възможно е да станете свидетели на ситуации, чрез които да си отговорите на много въпроси. Приемете информацията като полезна за вашето бъдеще. Не поемате нови дела и ангажименти.

СКОРПИОН

За вас новата 2020 година ще бъде по-ясна, светла и добра. Ще усещате повече подкрепа от хора, факти и събития. Ще имате собствената си увереност и убеденост да вървите напред с надежда и вяра. В провалените срещи, загубените приятелства и затворените врати ще откривате нови възможности и шансове за успех. Годината ви ще бъде спокойна и хармонична, но дори да ви се струва, че губите нещо бъдете сигурни, че то си отива защото не ви заслужава.

От 17.02 до 10.03 е възможно да бъдат объркани плановете на родените в трета декада. Използвайте времето за анализ и довършване на започнатото. Избягвайте операции, подписване на договори и встъпване в нови проекти.

От 13.05 до 25.06 е подходящ период да продадете нещо на цена по-висока от продажната. Избягвайте покупки на скъпи стоки или пътувания. Не подписвайте договори и не си позволявайте медицински процедури.

От 18.06 до 12.07 очаквайте лятна бъркотия. Избягвайте провеждане на важни срещи и разговори. Отложете всичко важно за по-късен етап. Времето е подходящо за събиране и силите и обмисляне на плановете.

От 10.09 до 14.11 е удачен период за оттегляне и правене на равносметки. Сега е възможно да видите проблемите си под друг ъгъл, който да ви даде повече яснота и просветление. Подходящ период да съобщите новини, които смятате, че трудно биха могли да бъдат приети.

От 13.10 до 04.11 се опитайте да не обръщате внимание на обкръжаващото напрежение. Бъдете сигурни, че вашите дела се подреждат без проблеми и притеснения. Запазете спокойствие и бъдете сигурни в успеха си.

СТРЕЛЕЦ

През изминалата година получихте своята нова книга, която имате задачата да започнете да пишете по-най добрия и желан от вас начин.На някои от вас годината протече вълшебно и обновяващо. За други не дотам, защото ги изправи пред нови предизвикателства и трудности. Едно е сигурно! Това, което се случи, трябваше да се случи и то беше най-добро за вас. Сега ви предстои да започнете да пишете своята нова история с повече красиви сюжети, фантастични моменти и приказни възможности.

От 17.02 до 10.03 не си позволявайте поемане на нови ангажименти. В този период потърсете развитие на стари проекти и продължение на започнати разговори. В новите начинания очаквайте объркване и липса на информация. След този период действайте.

От 13.05 до 25.06 е уникален период за развитие на отношенията с любимите хора. Използвайте времето за разговори с децата, партньорите, родителите и хората, които обичате.Не подписвайте важни договори и не се излагайте на операции и козметични процедури.

От 18.06 до 12.07 е ключов период да продължите започнатите дела с повече спокойствие и вяра в успеха. Времето не подходящо за нови инициативи, но ще ви даде възможност да вървите по-бавно и да виждате важните неща. Запазете спокойствие и не бързайте в търсене на резултати.

От 10.09 до 14.11 е блестящ период за създаване на нови отношения в личен и професионален план. Бъдете обичащи и креативни в търсене на любовта. В професионален план очаквайте успех и развитие.

От 13.10 до 04.11 не предприемайте важни бизнес срещи и ключови за интереса ви разговори. Опитайте се да бъдете по-търпеливи и внимателни към околните. Отстъпчивостта ви в този период ще ви възнагради в бъдеще.

КОЗИРОГ

Новата 2020 година ще бъде най-успешна, благодарна и даряваща късмет за вас. Ако сте стартирали важни дела, очаквайте развитие и растеж. Родените в първа декада е подходящо в първите 4 месеца от годината да бъдат смели и предприемчиви, като сложат началото на планувани проекти и дела. Родените във втора декада ще се радват на подкрепа във вторите 4 месеца на годината, но същите трябва да се разделят с това, което им тежи. Време е да направите промени, които ще ви носят повече сигурност и уют. Родените в трета декада трябва да помислят за нова структура на живота си. Бъдете смели и не се страхувайте от промени. Очаквайте резултати в последните 4 месеца на годината.

От 17.02 до 10.03 използвайте този период за подновяване на стари отношения в личен и професионален план. Огледайте се за нови възможности и доразвийте започнатите проекти. Времето не е подходящо за започване на нови дела и сключване на договори.

От 13.05 до 25.06 е подходящ период за анализ на дела, ангажименти и отношения. Избягвайте подписване на нови договорни отношения, покупки на скъпи стоки и медицински процедури. Провалените уговорки можете да приемате като избавление и знак от съдбата.

От 18.06 до 12.07 бъдете предпазливи в срещи, разговори и пътувания. Възможно е да се чувствате неразбрани и демотивирани. Избягвайте провеждането на важни срещи и довършете започнатите дела.

От 10.09 до 14.11 е възможно да усещате неразбиране от колеги и партньори. Бъдете търпеливи и въздържани от крайни изказвания и действия. Периодът ще изиска повече търпение и последователни действия. Оставете нещата които не се получават и не се безпокойте за това, което не зависи от вас.

От 13.10 до 04.11 не предприемайте важни бизнес срещи и ключови за интереса ви разговори. Опитайте се да бъдете по-търпеливи и внимателни към околните. Отстъпчивостта ви в този период ще ви възнагради в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Приемете 2020 година като подготовка за държавен изпит.След година ще берете плодовете на това, което сте направили през последната една година. Бъдете отговорни към ангажиментите си и не си позволявайте отлагане и бягство от отговорност. Годината ще предложи нови пътища на родените в първа и втора декада. Същите трябва да следват принципите на знака, като бъдат оригинални, иновативни и креативни в делата си. Очаквайте растеж на желанието ви за промяна и развитие. Използвайте времето през предстоящата година да обмислите пътуването си и да направите план за действие. Времето е ваше.

От 17.02 до 10.03 ще получите важни новини и известия, които ще донесат насока за бъдещото ви развитие. Родените в трета декада могат да очакват неочаквани срещи. Същите трябва да избягват пътувания, резервации, важни срещи и разговори.

От 13.05 до 25.06 очаквайте провалени сделки и планове. Този период приемете като естествено пречистване на ненужни отношения в личен и професионален план. Пазете се от подписване на нови договори, встъпване в брак, покупки на скъпи вещи и естетически корекции.

От 18.06 до 12.07 разкошен период за създаване на хармония в дома. Обърнете внимание на любимите хора, споделете притесненията си и потърсете любов и разбиране. Избягвайте крайни решения и впускане в сериозни дела.

От 10.09 до 14.11 е ключов период да продължите започнатите дела с повече спокойствие и вяра в успеха. Времето не подходящо за нови инициативи, но ще ви даде възможност да вървите по-бавно и да виждате важните неща. Запазете спокойствие и не бързайте в търсене на резултати.

От 13.10 до 04.11 е последният за годината период, който ще изиска от вас да обърнете внимание да делата си до момента. Сега очаквайте да видите решение на стари и заплетени казуси. Времето не е удачно за поемане на нови ангажименти.

РИБИ

Ще усетите новата година като една голяма, уютна, даряваща сигурност и надежда прегръдка. Трудностите, които сте имали до момента, постепенно ще започнат да се прощават с вас. Те ще отстъпят място на надеждата, вярата, новите възможности, хармоничните отношения и успеха в делата. Очаквайте лекота и подкрепа в личен и професионален план. С каквото и да се захванете ще ви бъде по-лесно и сякаш всичко ще се подрежда точно така както сте го желали. Годината е подходящи за започване на нови проекти и занимания. Родените в първа декада ще имат нуждата да направят големи промени, които трябва старателно да обмислят.

От 17.02 до 10.03 е възможно да бъдат объркани плановете на родените в трета декада. Използвайте времето за анализ и довършване на започнатото. Избягвайте операции, подписване на договори и встъпване в нови проекти.

От 13.05 до 25.06 очаквайте поява на стари приятели и възстановяване на прекъснати любовни отношения. Използвайте този период да върнете при себе си това за което тъгувате, че сте загубили в миналото. Периодът не е подходящ за сключване на брак, подписване на важни договори, медицински интервенции и козметични процедури.

От 18.06 до 12.07 очаквайте лятна бъркотия. Избягвайте провеждане на важни срещи и разговори. Отложете всичко важно за по-късен етап. Времето е подходящо за събиране на силите и обмисляне на плановете.

От 10.09 до 14.11 в този период организирайте ангажиментите си по приоритет. Времето е подходящо за анализ на създадените ситуации и планиране с повече търпение и постоянство. Бъдете търпеливи към търсените резултати и придобивки.

От 13.10 до 04.11 очаквайте да научите истини, които да не са по вкуса ви. Възможно е да станете свидетели на ситуации, чрез които да си отговорите на много въпроси. Приемете информацията като полезна за вашето бъдеще. Не поемайте нови дела и ангажименти.

Желая ви здрава, успешна и хармонична година!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук, както и да поръчате нейната астрологична прогнозна книга "Сигурна промяна - 2020".


към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X