Напишете дума/думи за търсене

Венера в Козирог – приземяване на мечтите и слагане на ред

От вчера, 26-и ноември, планетата на любовта и хармонията Венера гостува в знак Козирог и ще остане в знака до 20-и декември.

Принцесата на зодиака ще се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.

През последния един месец Венера премина през знак Стрелец, получаваше и даваше любов, разбиране и хармония. Дните й преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание, споделеност и мечти.

Сега на Венера в знак Козирог й се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своя отпуск. Знак Козирог ще изиска от нея да подреди мислите в главата си и делата в ежедневието си. Време е да обмислите и подредите професионалните и личните си отношения. Предстои месец, в който ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Преминаването на Венера през Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато, сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Навлизайки в този знак, нея я очаква прегръдката на Сатурн и Плутон. Тази комбинация ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна. Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни. Положителният аспект с Марс ще ни даде повече сили и енергия да направим собствената си организация в личен и професионален план.

Лекота и лично удовлетворение ще имат най-много представителите на земните знаци - Козирог, Телец и Дева.

Бъдете здрави, обичани и много щастливи!

Венета

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X