Напишете дума/думи за търсене

Марс в Скорпион – какво излиза наяве и с какво се разделяме

От днес, 19-и ноември, до 3-ти януари 2020 година огнената планета - носител на енергия и заряд Марс, ще гостува в знак Скорпион.

Предстои дълго и чакано от Марс гостуване в любим за него дом на знак Скорпион. Напомням, че последните близо 2 месеца той преминаваше през знак Везни, който му налагаше редица ограничения, правила и изисквания. Марс е планета на действието и индивидуалната игра, но в дома на знак Везни това не му беше позволено. Знак Везни изисква съобразяване с околните и търсене на компромис, а това далеч не е познато като поведение на огнения, свободолюбив и енергичен младеж. На земно ниво енергията се усещаше като липса на разбиране, подкрепа и лекота в ежедневните дела. Сякаш нямахме достатъчно енергия, сякаш търсихме повече перфекционизъм и сякаш сами си налагахме ненужни правила и ограничения.

Предстои новото гостуване на тази важна за изявата и енергийния ни баланс планета да донесе лекота, спокойствие и повече изпълнени цели. Марс е старият управител на знак Скорпион и тук той се чувства изключително разбран и подкрепен. Предстои време, в което ще се чувстваме по-спокойни, разбрани и подкрепени. Марс ще си отдъхне, така и ние ще отдъхнем от препятствията, които сами сме си налагали и тези, които животът ни е поднесъл през последните месеци. Със сигурност ще се чувстваме по-спокойни, но не трябва да забравяме дълбоката енергия на знак Скорпион, която ще надигне като вълна забравени чувства, усещания и идеи.

Меркурий до 20-и ноември е ретрограден, а Марс до момента е бил принуден да се съобразява с околните и да пази собственото си мнение за себе си. Време е истините да бъдат чути такива, каквито са. Бъдете готови да разкриете собствените си емоции без колебание и страх. Знак Скорпион съхранява дълбоките ни и скрити тайни и сега очаквайте да чуете и споделите тези, които трябва да видят бял свят, защото така ще се чувстваме по-добре. Очаквайте да чуете неща, които е възможно да не очаквате. Подгответе се да подредите собствения си мир чрез разделяне и изхвърляне на стари модели на поведение, излишни хора и емоции, с които по навик живеете. Болката от загърбване на нещо старо сега ще ни бъде необходима и полезна. Говорете, чувайте, споделяйте, анализирайте и изрязвайте това, което ви е тежало в последно време. Марс действа, а енергията на знак Скорпион умее да изкоренява без компромис всичко, което повече ни вреди отколкото помага. Оставате на тази комбинация да сътвори новия ви свят по-добър и обграден с истински хора.

Положителният аспект на Марс с Нептун и напрегнатият с Уран ще ни дадат интуицията, волята и куража да застанем пред собствените си страхове и да сложим край, след който ще се заселим в една нова и фантастична приказка.

Успех на всички!

Бъдете здрави!

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X