Напишете дума/думи за търсене

Как ще ни се отрази пълнолунието в Риби утре

На 14-ти септември 2019 г. (събота), в 7:35 часа, ще настъпи деветото от началото на годината Пълнолуние в знак Риби, на 21 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина живите същества на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. На Новолуние Луната започва своя нов цикъл на живот до следващата среща със Слънцето. По време на Пълнолунието тя е изминала половината от пътя си и сякаш огряна от слънчевите лъчи, преминава изпит, в който разказва какво е направила досега, какво й предстои и какво трябва да направи до новото Новолуние. Това е етапът, когато Луната и ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга Пълнолунието. Сега трябва да се избавим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното.

Процесът ще засегне оста Риби - Дева, която ще осмисли темите, свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Смятам това Пълнолуние за мощно и въздействащо поради подкрепата му от други планети - Луната е в съвпад с Нептун, а Слънцето - с Марс. Сякаш сега по-силно отвсякога ще имаме волята да видим и вземем решения, свързани с промяна на ежедневните задължения и духовния ни свят. Луната в партньорство с Нептун ще ни даде повече интуиция и силни усещания, които няма да бъдат подложени на съмнения. От друга страна Слънцето ще бъде подкрепено от Марс, който категорично ще търси внимание, като ни кара да бъдем отговорни към делата си и поетите отговорности. В тази драматична ситуация се намесват положителните аспекти на Луната и Слънцето с Плутон, които ще успеят да разрешат ситуацията в най-добра полза за всеки. Трансформиращата сила на Плутон ще ни помогне да превърнем мислите и ситуациите в ново и по-добро начало за всеки.

Слънцето в Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм това, което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно да сме поели без особена необходимост. Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме. Дали, потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата Луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Успех на всички!

Астролог, Венета Матева.

Най-сериозна точност, както знаем, се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X