Напишете дума/думи за търсене

Новолуние във Водолей - пожелайте си мечтите

Предстои първото от началото на годината новолуние, което ще се случи на 21 януари, в 22:53 часа, на 1 градус в знак Водолей.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Водолей да се сбъднат. Това са темите, свързани с приятелите, иновациите, свободата, изявата, човечността и разбирането на другите. С енергията на знак Водолей мислим за бъдещето, за създаването на нови технологии, за личната ни свобода и свободния избор.

Събитието ще се радва на подкрепа от „Локус фортуна“ или т.нар. в астрологията Точка на щастието. Случващото се магично и вълшебно ще ни носи заряд и енергия да откриваме вяра, създаваме надежда и даряваме любов. Щедро, подкрепящо и вълшебно това новолуние ще ни даде сили, оптимизъм, доверие и огромна възможност да реализираме стари планове и нови мечти.

Изберете не повече от 3 желания, които са ви най-важни и значими. Избирайте мислите си внимателно и бъдете отговорни към тях. Помислете дали онова, което ви привлича, ще ви радва след време и дали може да платите цената на онова, което искате. Ценете себе, бъдете предвидливи и избирайте мъдро.

Когато се спрете на нещо с чисто сърце и ясни мисли, си представете, че онова, което толкова силно искате, се е случило. С това чувство изпишете желанието си на лист хартия, тетрадка или тефтер в първите 8 часа след новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Между 21-вия и 28-ия ден след новолунието изгорете листа, на който сте изписвали своите желания, и изхвърлете праха в течаща вода или през прозореца в прегръдките на вятъра.

Ето примерни теми:

– Приемам да се разделя със стари страхове и ограничения.

– Приемам да променя живота си по революционен начин.

– Искам да осъзная в мащаб какво се случва в областта на…

– Приветствам неочакваните събития, като възможности за растеж.

– Избирам да бъда по-обективен/а по отношение на…

– Приемам с лекота да се науча да не приемам нещата лично.

– Възстановявам и подкрепям приятелството си с…

– Желая благородно да приемам помощ, любов и подкрепа от другите.

– Избирам да се чувствам добре в групови ситуации.

– Избирам да се отнасям към другите с разбиране и подкрепа.

В помощ на здравето ни това новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Водолей – глезени, подбедрици, спазми, разширени вени.

– Моля за тотално излекуване в областта на…

– Желая да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

– Привличам правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

Събитието ще бъде усетено и ще се отрази като шанс за сбъдване на мечти най-много на родените на 20, 21 и 22 януари, март, май, септември и декември.

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след новолунието, свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Два дни преди него и два дни след него човешките сили и енергия са изчерпани. В това време си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Успех на всички!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X