Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Близнаци - ще ни води чувството за дълг

На 8 декември, четвъртък, в 6:08 часа ще настъпи последното за годината пълнолуние в знак Близнаци, на 16 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Процесът ще засегне оста Близнаци-Стрелец, която ще осмисли темите, свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите. Събитието идва с ясното послание да избираме мислите си, хората, с които общуваме, и занимания, с които запълваме времето си.

Този път безусловна подкрепа на Луната ще предоставя джентълмена Марс. Двете небесни тела ще бъдат едно до друго и ще разговарят разгорещено със Сатурн. Това звездно трио ще насочи вниманието ни към теми, отношения и дейности, с които сме емоционално свързани и промените в тези сфери са ни болезнени. Ще е време да се изправим пред чувството си за дълг и задължение и да бъдем искрени с него. Нека сложим точка на всички многоточия и да си признаем колко сме щастливи или не от онова, което по навик вършим в живота си.

Сега ще бъде подходящо да помислите за личното си развитие, чрез довършване на висше образование, допълнителни курсове, изучаване на чужди езици или осъществяване на дълги пътувания, които сте отлагали във времето. Помислете, дали не отделяте време на маловажни неща, които ви отнемат енергия необходима за „големите неща“.

Не губете време с празни приказки, а помислете за срещи и общуване с хора, които ще добавят към личността ви цвят и към делата ви смисъл. Освободете време в живота си за хората и заниманията, които ще ви накарат да се чувствате значими, обичани и ценени.

Времето ден преди пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство.

Събитието ще бъде усетено като подтик за промяна най-много от родените на 7 и 8 юни и декември. Родените на тези дати могат да използват енергията на пълнолунието като инструмент за да сложат край на дълго отлагани във времето неща. Не взимайте прибързани решения и бъдете внимателни в изборите си.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X