Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Стрелец - време е да се погледнем в огледалото и да се усмихнем

На 22 ноември, в 10:10 часа, Слънцето навлиза в знак Стрелец и ще остане в неговия красив и просторен дом до 21 декември.

Той с радост се присъединява в компанията на Венера и Меркурий, които преди няколко дни бързаха да заемат своите места в гостната на знак Стрелец.

Тъй като знакът се свързва с оптимизма, късмета, разширението и растежа, е чудесно, че тази енергия ще осмисля ежедневните ни дела, мисли и планове. Предстои месец, в който ще се чувстваме някак по-доволни и щастливи и често без повод и причина. Така е, защото този огнен и подвижен знак събужда вярата, подкрепя надеждата и вдъхва живот на всяка бегла мисъл и плаха идея в душата ни.
След тъмните пречистващи води на знак Скорпион е време да се погледнем в огледалото, да се усмихнем, да отворим сърцето си и да се отправим на пътешествие по широкия свят.

Използвайте този месец за онези неща, които, дълбоко заровени в кътчетата на душата ви, искат да бъдат чути и видени. Вдигнете глава от работното бюро, излезте навън, купете си нещо свежо и зареждащо, отделете време за себе си и потърсете онази светлинка в дните си, която старателно времето и задачите са покрили с плътен прах. Потърсете приятна компания, слушайте музика, четете книги, рисувайте, без значение какво ще се получи, правете снимки, консервирайки моментите си навън, танцувайте, пишете всичко, което имате нужда да видите отстрани, споделите и изкажете. Живейте просто и щастливо, защото времето е единственото нещо, което имаме тук и сега.

Между 9 и 15 декември Слънцето ще има напрегнат разговор с Нептун, а след това с Юпитер. Това на земно ниво единствено може да подложи на съмнение усещането ни за правда и правилно движение. Интуицията ще отстъпва място на разума, което ще ни прави по-практични и реалистични във взимането на решения.

Хората под знак Стрелец носят в себе си огнения заряд на знака, широка усмивка, добронамереност и вродена интелигентност. Те са завършени индивидуалисти, които умеят да заразяват със своята позитивна нагласа, лекота и оптимизъм. Приятна компания са със своите невероятни разкази и лични преживявания. Обичат да пътуват и приемат движението за пълноценно в живота им.
Прекрасни приятели са, които с лекота могат да създават атмосфера, в която да забравите всичките си грижи и тревоги. Няма да тъжат с вас и не притежават особено чувство за емпатия, но тяхната щастлива нагласа бързо може да неутрализира всяка тъга и колебание. Не очаквайте от тях подробни планове, колебания и ограничения. Нейният стопанин може да реши да пътува без никакви предварителни планове, уговорки и обещания. Привличат го изненадите и обожава разнообразието. Управлявани от Юпитер, те умеят да се забавляват, да виждат голямата картина и да носят в себе си онази детска наивност подкрепена от вярата в безкрайното щастие. Бързо учат чужди езици, стремят се към постоянно лично усъвършенстване и развитие.

През следващия месец най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите Овен, Лъв и Стрелец. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план.

Хората с асцендент Близнаци и Стрелец, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Подкрепа от това пътуване на Слънцето ще срещат всички Везни и Водолеи. Те могат да очакват развитие на лични и професионални отношения.

Скорпионите и Козирозите ще се радват на хармония и успех в делата.

Телците и Раците също няма да бъдат обезпокоявани в този период. Тях съветвам чрез спокойствие и търпение да постигат целите си.

Внимателни и повече отдадени на почивка съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Дева и Риби.

Бъдете здрави и щастливи!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X