Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Рак – оценявайте живота си такъв, какъвто е

На 21 юни Слънцето преминава в знак Рак и ще остане в него до 22 юли. Предстои месец в който представителите на знак Рак и останалите водни знаци - Скорпион и Риби, ще се радват на повече вдъхновение, жизнени сили и уют.
Датата, на която Слънцето преминава в знак Рак, се нарича лятно слънцестоене. Този ден е най-дългият през годината и слага началото на летния сезон. Щедър, уютен и с добри намерения 21-и юни ни дава енергия и сили да бъдем, можем и сбъдваме. Прегръдката на това време е огромна. Тя с радост е готова да приюти всеки, който търси чист и безусловен заряд директно от светлината на деня и топлината на Слънцето. През този ден намалете скоростта си на движение и забавете ход. Изберете себе си, като си дадете топлина, време, внимание и почивка.

Оценявайте живота си, такъв какъвто е! Обичайте, вярвайте в себе си, давайте и се доверявайте на Вселената.
С това послание започва времето на знак Рак. Предстои да става все по-топло, уютно и грижовно.

Знак Рак управлява една от най-важните точки в индивидуалния хороскоп. Това е така наречената в астрологията точка „IC“, която представлява нашите корени, родословно дърво, един от родителите ни, нашия дом и мястото в което се прибираме.

Знак Рак е един от кардиналните знаци и единственият такъв воден представител. Ако в знак Близнаци човек се учи да мисли, учи и комуникира, тук, в знак Рак, той вече мисли за собствения си дом, родителите си и все повече осмисля собствените си корени.

Представителите на знак Рак са мили, грижовни и много харизматични. Представени от Луната, те имат мистично излъчване, даряващо необяснима енергия. Мъжете от този знак са чувствителни, съобразителни и истински добри. Те обичат да прекарват времето си в къщи и повечето от тях умеят да готвят отлично. Не ги подценявайте и не забравяйте, че знака е кардинален, а самото животно рак е целеустремено и единственото, което може да измисли ход напред, въпреки движението си във всички посоки.

Родените с Луна в знак Рак са онези хора, които са сърцевината на нещо рядко и много ценно. Те са перлите в океана, които нямат намерение да се натрапват и пречат на никого. Те са просто там, нежни, красиви и истински. Всички знаят за тях, но малко хора могат да си позволят да ги притежават.


Хората с асцендент Рак са тези, които виждат винаги първо бялата страна в живота си. Те също са мили и притежават онази топла усмивка, която разтапя и дава живот на околните. Красив е моментът, когато Слънцето пресече асцендента. Притежателите му могат да се радват на късмет, раздвижване в делата и добро настроение. Усещането може да се сравни с дъгата след буря или първите слънчеви лъчи след дълга зима.

Телците и Девите могат да очакват от това слънце попътен вятър и напредък в личен и професионален план.

Козирозите, Овните и Везните съветвам да намалят темпото и да отделят внимание на рутинните си занимания. Нови възможности не са изключени, но те ще изискат от вас повече време и усилия. Козирозите съветвам да почиват повече!

Стрелците могат да очакват подреждане в делата и отношенията в края на месец юни. Тях съветвам да запазят спокойствие и да не се тревожат излишно. Времето ще подреди всичко така както трябва.

Водолеите ще имат динамични и хармонични дни. Продължавайте да преследвате мечтите си и вярвайте, че успеха ви е гарантиран.
Лъвовете са във вихъра си от успешни сделки, срещи и нови запознанства. Времето ви дава зелена светлина да печелите с чар, късмет и подкрепа от Вселената.

На Близнаците Слънцето завещава успех и развитие, ако успеят да подредят по приоритет задачите си. Довършете до края на юни започнатото и си освободете време за нови занимания и хора.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелая здрава, успешна и спокойна нова соларна година.

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X