Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Близнаци – време за наричания

На 30-и май предстои прекрасното новолуние в знак Близнаци, което ще се случи в 14:30 часа, на 9 градуса в знака.
Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога, двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук, на Земята, за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите, управлявани от знак Близнаци, да се сбъднат. Това са темите, свързани с начина ни на мислене, самооценка, умение за слушане и говорене, кратки пътувания, общуване, търговия, сръчност и отношенията ни с братя и сестри.

Това е новолунието, което леко и услужливо ни вдъхва вяра, увереност и креативност. С него далечното става близко и невъзможното възможно. Трябва само да мислим и силно да желаем онова, което искаме. Да търсим начини и варианти за сбъдване, които често са много близо до нас. Споделяйте, изслушвайте, пишете, четете, търсете, отговаряйте и бъдете благодарни на всичко добро, което идва в живота ви. Поради ретроградното движение на Меркурий е възможно да имате разпилени мисли и объркани идеи. Не се безпокойте, а просто отделете повече време да анализирате и подредите мечтите си. Една по една, нежно с обич и вяра.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Може да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. В една сфера могат да се пожелаят повече от едно желание. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки:
- Пожелавам си с лекота да възприемам идеите на другите хора…
- Искам да развия сръчност в областта на…
- Искам да имам ясни възгледи за…
- Желая да се науча да общувам с лекота, без да се страхувам от това, как ще ме възприемат другите…
- Желая да използвам такт и любезност в общуването си с другите.
- Искам с лекота да възприемам гледната точка на другите.
- Искам да подобря връзката си с …
- Желая да имам възможност да си позволя често кратки пътувания.
- Пожелавам си бързо придобиване на нови знания в областта на…
- Желая спокойно да развивам таланта си като търговец в …
- Пожелавам си повече увереност и вяра в себе си.

В областта на здравето Близнаци отговаря за ръце, китки, рамене, бели дробове, дишане, нервна система.
- Желая да постигна изцеление в областта на…
- Моля да намеря подходящ лекар за да се излекувам от…

От новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, която продължава 7 дни след новолунието и е свързана със стихията на земята. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 30-и май, 30-и септември и 28-и февруари. Те ще бъдат застигнати от нови идеи, вдъхновение и желание за развитие. Съхранявайте хрумванията си и ги развивайте след 3-и юни.

Успех на всички!

Бъдете здрави,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X