Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние във Везни – пролетно почистване на душата и мислите

Предстои пълнолуние в знак Везни, което ще се случи на 16-и април (събота), в 21:55 часа, на 26 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина живите същества, живеещи на нашата планета, усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. На новолуние Луната започва своя нов цикъл на живот до следващата среща със Слънцето. По време на пълнолунието тя е изминала половината от пътя си и сякаш огряна от слънчевите лъчи, преминава изпит, в който разказва какво е направила досега, какво и предстои и какво трябва да направи до новото новолуние. Това е етапът, когато Луната и ние хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното.

По време на пълнолунието ще бъде засегната оста Везни – Овен, което ще осмисли нашите партньорски бизнес отношения и собственото ни възприятие за тях. Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си его, или това на другия. Този баланс е в основата на живота ни и ще е хубаво в този ден всеки един да анализира собствената си градина, а също така да погледнете и зад оградата в съседния двор.

Нека помислим къде сме сгрешили и може ли сега да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите.

Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. В старанието си да съхраните себе си се опитайте да не забравяте за другите. Всички сме свързани и зависими един от друг. Позволете си щастие, коректност, отговорност и ще получите разбиране, подкрепа и любов. Опитайте! Вълшебствата са възможни.

Сега двете небесни тела ще имат напрегнат аспект от планетата на трансформации Плутон, която настойчиво ще изисква от тях дълбок анализ и категорични решения. Това означава, че темите които изискват пренареждане са в действителност онези, към които сме най-дълбоко привързани. Често приемаме онова, което не ни харесва за нормално. Свикнали с камъчетата в обувките ни продължаваме да вървим, без сили и мисъл да потърсим удобство и уют. Сега е моментът да застанем пред страховете си и да прескочим ограниченията си. Смело, дръзко и завинаги!

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените в трета декада Овни и Везни, както и от хората с асцендент Овен или Везни. При тях се очаква най-голяма смелост и желание за промяна.

Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X