Напишете дума/думи за търсене

Седмична астрологична прогноза - 14-ти до 20-и март

ОВЕН: Предстои ви сравнително спокойна и хармонична седмица. Доверете са на първите два дни от работната седмица и тогава организирайте важните си срещи и разговори. Тези дни ви вещаят успех и лекота в отношенията. Сряда и четвъртък довършете започнатото и отделете време на организационни процеси и анализ на делата си. Не оставяйте важни дела за петък и събота. В тези дни се отдайте на заслужена почивка и избягвайте провеждане на ключови срещи. Възможни са провалени планове и конфликт в отношенията. Родените в първа декада ще се радват на спокойни и щастливи дни. Родените във втора декада, могат да очакват нови запознанства и приятни изненади в личен план. Родените в трета декада, ще трябва да вземат важни решения, които са отлагали дълго време.

ТЕЛЕЦ: Сложна и предизвикателна седмица очаква повечето Телци. Понеделник и вторник не бързайте да се захващате с важни ангажименти и не давайте гръмки обещания. Тези дни са подходящи за анализ на ситуациите и изготвяне на нов план за действие. Вторник и сряда ви даряват зелена светлина и ви дават възможност да довършите неотложните си дела. Петък ще ви предразполага към почивка и наблюдаване на случващото си. През почивните дни си позволете почивка и срещи с любими хора. Родените в първа декада могат да обмислят нови планове и перспективи. Нови идеи ще връхлитат родените във втора декада, но те трябва добре да обмислят всичко и да действат след 27-и март. За родените в трета декада е дошло време да затворят стари врати и да потърсят отворени нови.

БЛИЗНАЦИ: Пъстра и динамична седмица се очертава за Близнаците. Понеделник и вторник ще ви донесат вихрушка от информация и случки. Извлечете от тях важното и оставете всичко излишно далеч от вас. Сряда и четвъртък не са подходящи дни за действие. Тогава оставете в сянка и наблюдавайте. Отговорите мълчаливо сами ще стигат до вас. Петък и събота ще ви донесат добри новини и отлични резултати. Опитайте се да се движите в темпото на живота и не бързайте повече, отколкото той е готов да ви даде. Родените в първа декада ще имат седмица, в която да подредят мислите си и да анализират случилото се в предходната седмица. Родените във втора декада ще се радват на любов, разбирателство и успехи. Родените в трета декада съветвам да не се захващат с нищо ново. Почивката за тях е препоръчителна.

РАК: Прекрасна и безоблачна седмица се очертава за Рачетата. Понеделник и вторник ще ви носи хармония, споделени чувства и емоции. Сряда и четвъртък, ще ви предложат подкрепа в планове, дела и документи. В тези дни ще имате концентрация да довършите важни проекти, изискващи дисциплина и отговорност. Не оставяйте важни дела за петък и събота. Тогава ще е подходящо да подредите ангажиментите си и да анализирате случващото се от началото на седмицата. Петъкът не е подходящ за важни срещи. Родените в първа декада ще се радват на спокойствие и хармония в задачи и отношения. Родените във втора декада имат подкрепа от Вселена да се впуснат в нови приключения и мечти. Тях ги очаква късмет и попътен вятър във всичко. Родените в трета декада най-после ще изпитват топлина и подкрепа в ангажименти и желания.

ЛЪВ: Ключова ще бъде седмицата за ангажименти и отношения при Лъвовете. Първите два дни от седмицата ще ви даде възможност да действате и да жънете успехи в делата си. Сряда и четвъртък ще внесат хармония в задачите ви и ще ви накарат да подредите всичко, което ви затрупва в последно време. Петък и събота ще ви зарадва с нови професионални възможности и потенциал за важни срещи и разговори. На родените в първа декада седмицата ще даде време за размисъл и анализ на ситуациите, в които попадат. Родените във втора декада трябва да избягват уреждане на лични отношения. Могат да очакват неразбиране в личен и професионален план. Родените в трета декада все по-често поглеждат към други занимания или отношения. Тях съветвам да изчакат още малко, като се доверят на времето да даде отговори на някои от въпросите им.

ДЕВА: Интересна и динамична ще е седмицата за Девите. Понеделник и вторник, спокойно ще ви въведат в работен режим с добро настроение и оптимизъм. Сряда и четвъртък са вашите най-силни дни за всичко, което решите. Те ща ви донесат лекота в постигане на целите и резултати от стари ангажименти. Петък и събота ще ви носят подкрепа в срещи и ключови разговори. На най-много спокойствие ще се радват родените в първа декада. Те могат да отдъхнат от тежките моменти през последната седмица. Родените във втора декада могат да очакват провалени разговори и срещи. Същите трябва да избягват конфликти и интриги. Не съжалявайте за загубеното, а бъдете готови да очаквате новите подаръци на Вселената. Родените в трета декада съветвам да избягват натоварване и ангажименти. Почивката е препоръчителна.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X