Напишете дума/думи за търсене

Седмична астрологична прогноза - 14-ти до 20-и март


ВЕЗНИ: Пред вас се очертава прекрасна нова седмица изпълнена със събития и много отговори. Понеделник и вторник ще ви донесат добро настроение, позитивна нагласа и възможности за нови запознанства. Сряда и четвъртък ще изискват от вас да бъдете отговорни към поетите ангажименти и да свършите неотложните си дела. Петък и събота ще ви донесат заслужените успехи, спокойствие и хармония. Тогава ще получите онова, което заслужавате. Нищо повече и нищо по-малко. Родените в първа декада леко уморени ще имат нужда от повече почивка и занимания с приятни дейности. За родените във втора декада седмицата ще бъде динамична и успешна, ако бъдат търпеливи и уважителни към своите бизнес и лични партньори. Родените в трета декада ще получат нови възможности за развитие, които си струва да обмислят.

СКОРПИОН: Очаква ви динамична, разнообразна и предизвикателна седмица. Понеделник и вторник няма да ви носят нужната подкрепа в плановете и успеха. На тях доверете рутинните си занимания и избягвайте провеждане на ключови срещи и разговори. Сряда и четвъртък организирайте времето си и свършете онова, което ви е важно. Ще имате повече лекота и попътен вятър в ангажиментите си. Петък и събота ангажирайте времето си в приятни занимания, делови срещи и приятели. За родените в първа декада седмицата ще носи най-много спокойствие и късмет. Родените във втора декада могат да очакват нови възможности, за които ще трябва да положат усилия. Преценете какво ви е важно и се борете за него. Родените в трета декада ще срещат бързо развитие на плановете и попътен вятър в делата.

СТРЕЛЕЦ: Пъстра на събития ще е седмицата за Стрелците. Понеделник и вторник като вихрушка ще донесат хубави събития и подкрепа в живота ви. Сряда и четвъртък щедро ще ви дадат време да анализирате и подредите всичко, което ви се случва в последно време в сърцето и главата. В тези дни не се захващайте с важни ангажименти и избягвайте провеждането на важни срещи и разговори. Петък и събота ще ви донесат сили и необходимите партньорства за да постигнете лични и бизнес резултати. Повече спокойствие могат да очакват родените в първа декада. Родените във втора декада ще получат информация, която може да не им хареса. Те трябва да бъдат търпеливи и да избягват провокации. Родените в трета декада съветвам да почиват повече и да се занимават с приятни занимания.

КОЗИРОГ: За Козирозите се очертава хармонична седмица, свързана с успехи и постигнати цели. В първите дни от работната седмица е хубаво да подредите приоритетите си, като още в сряда се захванете с най-важното. Сряда и четвъртък ще са вашите прекрасни дни за действие. Разполагате с необходимия ресурс да бъдете успешни във всичко, което искате. Не оставяйте важни ангажименти за петък и събота. Тези дни са подходящи за рутинни занимания и почивка. Родените в първа декада ще се радват на спокойствие и хармония в отношенията. На родените във втора декада седмицата ще носи приятни изненади и развитие на бизнес или лични отношения. Родените в трета декада имат време за последни щрихи на своя шедьовър. Чертайте планове и ги постигайте.

ВОДОЛЕЙ: Разкошна ще е седмицата за Водолеите, ако не решат да действат в първите два дни от нея. Използвайте понеделник и вторник да подредите задачите си и да довършите започнатите ангажименти от предходната седмица. Сряда и четвъртък ще ви донесат нужната концентрация и мотивация за активни действия. Петък ще получите заслужените си резултати и лично удовлетворение за успехите си. Съботата ще ви донесе приятни емоции и преживявания. Родините в първа декада могат да очакват по-спокойна и хармонична седмица. Родените във втора декада ще имат раздвижване в плановете и добри новини. Родените в трета декада ще се радват на късмет и зелена светлина по пътя си.

РИБИ: С дребни изключения, Рибите могат да очакват разкошна и щастлива седмица. Понеделник и вторник лежерно ще ви носят приятни срещи и преживявания. Сряда и четвъртък ще предразполагат към добра организация и работоспособност, но не и късмет. На тези дни оставете рутинни занимания и анализ на случващото се. В петък и събота очаквайте интересни срещи, запознанства и отваряне на нови възможности. Родените в първа декада щастливо могат да правят планове за най-важните си мечти. Късмет и вдъхновение ще прегръща родените във втора декада. Родените в трета декада ще се радват на обич и подкрепа в начинанията.

Желая Ви хармонична и успешна седмица.
Бъдете здрави!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X