Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носи Сезонът на Козирога?

Сезонът на Козирога започва на 22 декември и продължава до 19 януари, когато започва сезонът на Водолея.
Когато навлизаме в зодиакалния сезон на Козирога, ние изпитваме неговото влияние, а то е доста положително. Когато осъзнаем как този знак ни влияе, независимо от зодията ни, може да използваме тези знания, за да се усъвършенстваме.

Козирозите са уникални. Те знаят точно кои са и какво са дошли да правят тук. Но вероятно не е да танцуват.

Ако някой трябваше да излезе жив и невредим от тази непредвидима година, това щеше да бъде Козирог. Защо? Защото Козирозите са оцеляващи. Те не играят игри. Те стигат до финалната точка и ако оцеляването е важното, те не се отклоняват от целта. Те остават на място и се справят добре с работата. Това не са само думи - това е пътят на Козирога.

Всички бихме си направили услуга, като внедрим няколко от естествените инстинкти за оцеляване на Козирога в себе си.

Как ни влияят астрологичните сезони? Какво можем да очакваме за собствения си живот, когато преминем през сезона на Козирог?
В природата всички неща са свързани и това означава, че хората са пряко засегнати от това, което се случва с нашата планета и небе.
Това е ефектът на пеперудата. Ако звезда избухне някъде във Вселената, това събитие ще засегне близките й звездни съседи и в крайна сметка това ще стигне до нас.

И така, когато късният декември почука, всички ние отваряме вратите си за един и същи сезон – този на Козирога. И това означава, че всички вкусваме за какво става въпрос във Вселената на Козирога.

Какво означава Сезонът на Козирога?
Козирогът е сложен знак на земния елемент, който обяснява целия прагматизъм, който идва заедно с него.
Подобно на колегите на Земята, Телец и Дева, този знак разкрива солидния мислител във всички нас. Знаците на земните елементи са точно това - до земята, което предполага, че са реалисти, честни, отворени и естествени.

Управляващата планета на Козирог е Сатурн, който представлява ограничение - черта, която се проявява при хората от тази зодия като хладнокръвна, без интимност и фактическа без украса.
С други думи, Козирозите са твърдоглави търсачи на истината, които понякога могат да изглеждат като сноби, благородници или студени хора като цяло.

Когато Козирогът „бди” над нас, всички се чувстваме малко по-умни, малко по-независими от обикновено и знаем, че може да постигнем това, което сме си наумили. Козирогът е събирачът, превъзхождащият, този, който свършва работата.

Но Козирогът е и този, който очаква заплащане за неговите дела, така че когато сме в сезона на Козирога, ние ставаме амбициозни, принудени да изпълняваме задачите си и способни да виждаме успеха като наше бъдеще.

Как сезонът на Козирог ще повлияе на всяка зодия?

Овен
Тъй като е краят на годината, Овенът ще иска да се концентрира върху нови стартове, резолюции и планове.
Въпреки че в крайна сметка не е в природата ви да планирате каквото и да било, вашето пътуване, повлияно от Козирог, ще ви накара да се чувствате уверени, че надеждата не само съществува, но и че сте отговорни за поддържането й.
Сезонът на Козирога ще изведе реалиста във вас и ще се окажете много ангажирани в плановете и новите събития идват през новата година.

Телец
Козирогът има начин да се справи с вас, Телци, и това ще разкрие вашето чувство за отговорност и лично съзнание.
С други думи, вече няма нужда да губите време. Усещате натиска на годините и необходимостта да постигнете нещо за себе си - нещо солидно, истинско и дълготрайно.
Бягайте с тази енергия. Нека тази разумна и земна Козирог енергия ви обгърне с творчески идеи и планове за бъдещето.

Близнаци
Поемането на отговорност никога не е била ваша силна черта, Близнаци. Но по време на Козирог сезона ще откриете, че завършвате доста неща, за да може да продължите до края на живота си необременени.
Стремежът на Козирог към правилното нещо може просто да ви настигне и вие ще вземете това решение. С тази енергия ще направите нещо, което може и ще промени живота ви. Бъдете смели, защото е сезонът за смелост и обновяване.

Рак
Влиянието на Козирога върху вас, Раци, ще бъде дълбоко.
Ще се сблъскате с чувства в себе си, с които ще трябва да се справите. Предпочитате застоя в сигурната ситуация. Не сте свикнали да се променяте - всъщност изобщо не го приветствате.
Влиянието на Козирога обаче ще ви накара да поставите под въпрос промяната, може би дори да я приемете и да се заемете с нея. Впуснете се в идеята, че промяната всъщност може да бъде много добра за вас.

Лъв

Не сте от хората, които да се учат от другите, но в началото на сезона на Козирога ще се окажете много отворени за ученията на околните.
Нещо ще щракне във вас. Ще го разпознаете като нужда от промяна и подобрение. Това е мястото, където Козирогът блести във вас.
Ще откриете, че се интересувате много от нови неща и от участие в тях. Козирогът ще ви държи заинтересовани, ангажирани и замесени в настоящето, така че тук няма място за миналото.

Дева
Козирогът е друг знак на Земята, Деви, и това влияние върху вас този месец ще бъде свързано с практичността и ще накара нещата да работят.
Време е да оставите настрана фантастичния си свят. Изпитвате достатъчно фантасмагории по време на сезона на Стрелеца и сега е моментът да изпробвате някои от идеите, които сте имали само в ума си твърде дълго.
Това е месец на проява за вас. Ще бъде и сезон на поемане на риск. Но ако слушате сърцето си и продължавате според това, което то ви казва, ще успеете във всичко, което правите.

Астрологът Венета Матева: Предстои една по-лека година за тези, които освободят ръцете си от старото

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X