Напишете дума/думи за търсене

Сексът и зодиите

Няма съмнение, че когато става въпрос за осоляване на преживяванията в спалнята, ние смятаме, че сме големи разбирачи и знаем как се прави страхотен секс.

Знаем, че хората са склонни да следват хороскопи, за да разберат прогнозата си за любов и пари, но защо да не използваме астрологията, за да разберем какво може да подобрим в леглото?

Благодарение на зодиите може да разберем дали имаме страстен любовник, експериментатор или закостенял консерватор в сексуалните дела.

Кои са 12-те най-добри секс пози в зодиака?

Овен

Какви сте в леглото: Вие сте независими и смели

Най-добрата секс позиция за мъжете и жените от тази зодия:
„Танц в скута“

Как се прави: Накарайте мъжа да седне изправен на стол с висока облегалка. А ако имате люлеещ се стол подръка, това само ще увеличи забавлението. Седнете върху него и затанцувайте в скута му. Ако сте по-гъвкави, опитайте да се извиете назад, като докосвате пода с длани.

Телец

Какви сте в леглото: Надеждни и щедри

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Телец: „Мисионерска“

Как се прави: Отпуснете се блажено, докато мъжът си върши виртуозната работа. Не се правете на морска звезда. Съживете преживяването, като стегнете здраво краката си около партньора си, щипете зърната му и шляпайте дупето му.

Близнаци

Какви сте в леглото: Вие сте пълни с въображение и енергични

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Близнаци: „Плуг“

Как се прави: Легнете на ръба на леглото с вдигнати крака. Мъжът застава пред вас, държейки крайниците ви така сякаш бута плуг.Ако е възможно, може да сгънете краката си в коленете и да ги сложете отстрани на ушите си.

Рак

Какви сте в леглото: Вие сте доста непредсказуеми. Една вечер може да сте много романтични, а на следващата да ви се иска нещо по-грубо.

Най-добра позиция за секс за мъже и жени Рак: „Каубойка“

Как се прави: Седнете върху партньора си, налагайки темпо и дълбочина на проникване. Ако искате да се почувствате още по-властимащи, поканете белезниците или шалове в леглото с вас.

Лъв

Какви сте в леглото: Драматични сте, обичате игри и всичко е свързано със закачки

Най-добрата секс позиция за мъжете и жените Лъв: „Лъжици”

Как се прави: Легнете на една страна и накарайте партньора си да направи същото зад гърба ви, след което го приканете да влезе във вас. Ще се почувствате интимно и в безопасност с този бавен секс ритъм.

Дева

Какви сте в леглото: Точни и аналитични

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Дева: „Тигър и дракон”

Как се прави: Почти като позата „задна прашка”, известна още като „кучешката”. Застанете на четири крака на ръба на леглото. След това накарайте мъжа да застане зад вас и да проникне. Това, че партньорът е здраво стъпил на земята в право положение, дава допълнителни бонус точки на позата.

Везни

Какви сте в леглото: Обичате любовната игра и сте особено добри в целуването

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Везни: „Лотос“.

Как се прави: Мъжът седи с кръстосани йога крака. Седнете в скута му, обгърнете торса му с ръце и крака. След това го помолете той да направи същото, придърпвайки ви плътно и здраво. В тази поза няма много напъни, но има достатъчно време за бавно, чувствено любене. И тъй като сте лице в лице, може да покажете отличните си умения за целуването.

Скорпион

Какви сте в леглото: Много сексуални и готови за експерименти

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Скорпион: „Забавната топка“

Как се прави: Почти всеки има топка за упражнения у дома. Ако не, купете си такава за пилатес, защото ще ви е необходима за тази дълбоко проникваща позиция отзад. Мъжът седи на топката, стъпил здраво на пода, докато вие сядате отгоре върху него и започвате да подскачате. Тази позиция позволява лесен достъп за стимулация на скротума му, докато той дразни зърната ви. Плюс това топката отнема малко от енергията, необходима за тласъците, водещи до оргазма.

Стрелец

Какви сте в леглото: Вие искате да имате любов и страст като част от сексуалния си живот, но сте и диви

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Стрелец: „Седло“

Как се прави: Мъжът е отдолу, а единият крак на жената разделя неговите два. Тази поза е подобна на „Каубойката”, но усукването встрани е авантюристично отклонение от нея. Тя ви дава възможност и да се люлеете напред-назад, докато партньорът ви докосва с члена си вашите вълшебни бутончета.

Козирог

Какви сте в леглото: Много игриви

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Козирог: „Маймуна“

Как се прави: Не е напълно сигурна за връзката на тази секс позиция с маймуната, но едно е ясно - определено е игрива.
Мъжът лежи по гръб с колене в гърдите, с леко отворени крака, така че пенисът му да е достъпен. Жената кляка с гръб към мъжа, който прониква в нея по-дълбоко, ако тя просто седне върху него.

Водолей

Какви сте в леглото: Експериментални и невъздържани

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Водолей: „Подводница“

Как се прави: Напълнете ваната малко по-малко от половината с вода. Нека мъжът седне първо, след което приклекнете в скута му с лице към него. Ако имате подвижен душ, изберете настройка на пулсацията на водата, която ви харесва, и я задръжте над клитора си. Ако нямате подвижна душ глава, използвайте вибратор.

Риби

Какви сте в леглото: Романтици и финяги
Най-добрата секс позиция за мъже и жени Риби: „Вълшебна планина“

Как се прави: Седнете един в друг, със свити крака и облегнати назад ръце. Придвижете се бавно един към друг, позволявайки на краката ви да се преплитат, докато телата ви се свържат.

Неосъществени женски оргазми заради мъжко незнание

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X