Напишете дума/думи за търсене

Кои са 12-те най-добри секспози в зодиака?

Няма съмнение, че когато става въпрос за осоляване на преживяванията в спалнята, ние смятаме, че сме големи разбирачи и знаем как се прави страхотен секс.

Знаем, че хората са склонни да следват хороскопи, за да разберат прогнозата си за любов и пари, но защо да не използваме астрологията, за да разберем какво може да подобрим в леглото?

Благодарение на зодиите може да разберем дали имаме страстен любовник, експериментатор или закостенял консерватор в сексуалните дела.

Кои са 12-те най-добри секспози в зодиака?

Овен

Какви сте в леглото: Вие сте независими и смели

Най-добрата секс позиция за мъжете и жените от тази зодия:
„Танц в скута“

Как се прави: Накарайте мъжа да седне изправен на стол с висока облегалка. А ако имате люлеещ се стол подръка, това само ще увеличи забавлението. Седнете върху него и затанцувайте в скута му. Ако сте по-гъвкави, опитайте да се извиете назад, като докосвате пода с длани.

Телец

Какви сте в леглото: Надеждни и щедри

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Телец: „Мисионерска“

Как се прави: Отпуснете се блажено, докато мъжът си върши виртуозната работа. Не се правете на морска звезда. Съживете преживяването, като стегнете здраво краката си около партньора си, щипете зърната му и шляпайте дупето му.

Близнаци

Какви сте в леглото: Вие сте пълни с въображение и енергични

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Близнаци: „Плуг“

Как се прави: Легнете на ръба на леглото с вдигнати крака. Мъжът застава пред вас, държейки крайниците ви така сякаш бута плуг.Ако е възможно, може да сгънете краката си в коленете и да ги сложете отстрани на ушите си.

Рак

Какви сте в леглото: Вие сте доста непредсказуеми. Една вечер може да сте много романтични, а на следващата да ви се иска нещо по-грубо.

Най-добра позиция за секс за мъже и жени Рак: „Каубойка“

Как се прави: Седнете върху партньора си, налагайки темпо и дълбочина на проникване. Ако искате да се почувствате още по-властимащи, поканете белезниците или шалове в леглото с вас.

Лъв

Какви сте в леглото: Драматични сте, обичате игри и всичко е свързано със закачки

Най-добрата секс позиция за мъжете и жените Лъв: „Лъжици”

Как се прави: Легнете на една страна и накарайте партньора си да направи същото зад гърба ви, след което го приканете да влезе във вас. Ще се почувствате интимно и в безопасност с този бавен секс ритъм.

Дева

Какви сте в леглото: Точни и аналитични

Най-добрата секс позиция за мъже и жени Дева: „Тигър и дракон”

Как се прави: Почти като позата „задна прашка”, известна още като „кучешката”. Застанете на четири крака на ръба на леглото. След това накарайте мъжа да застане зад вас и да проникне. Това, че партньорът е здраво стъпил на земята в право положение, дава допълнителни бонус точки на позата.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X