Напишете дума/думи за търсене

Неосъществени женски оргазми заради мъжко незнание

Добре, че 60-те години на миналия век донесоха появата на противозачатъчните хапчета, че да вземем най-накрая нещата в женските ни ръце. Тези илачи не само промениха доста от функционирането на телата ни, но и дадоха своя дан за сексуалността ни. Сексуалност, която понякога стряска господата с нейната необятност и мистичност. Мъжете иначе се блъскат в гърдите като горили в размножителен период, че знаели всичко за женското удоволствие. И ако това не е титаничен мит, то оргазъм му кажете. Наясно са уж, а все питат дали ни е „хубаво”. Какво искат жените ли? Ами крайно време е, господа, да разберете.

Мит №1 – жените имат по-малко желание за секс от мъжете

Нищо подобно! И двата пола са заплашени наравно от недостатъчно сексуален ищах, ако не са привлечени като хората от партньора си. В крайна сметка не може да драпаш по стените от желание, ако този, с който трябва да мачкаш чаршафите, свършва по-бързо от превръзки на опашка с купони.

Мит №2 – по-разкрепостените жени обичат грубия секс

И какво точно прави една жена по-разтропана в интимната сфера? Това, че докато оргазмира, свири химна на Куба на кастанети, или разлайва френския пудел на съседа, пеейки Одата на радостта на три октави. Освен това под груб секс разбира ли се посещението на спешното заради сътресението, което си приютила върху главата си, щото любовникът ти е решил едновременно хем да те люби, хем да прави ремонт на спалнята.

Мит №3 – жените със завишено сексуално желание са аномалии

Аномалии биха били снежни вихрушки посред лято, но не и жена, която иска да получава сексуална наслада 24/7. Трябва ли да дойде събота, за да се изкъпе, депилира и да сложи новата нощница, за да участва в поредния епизод на сериала за мисионерския секс. Какво по-хубаво от уверена в своята сексуалност жена, която не си позволява лицемерно главоболие.

Мит №4 – за да правят секс, трябва да са емоционално ангажирани

Не е като повечето хора да не изпитваме въпиюща нужда от романс и емоционална интимност, но от време на време просто ни се ще да се отдадем на еднократно сексуално приключение, без да се кълнем във вечна обич. Разбира се, за жените е малко по-сложно да се отдадат на забежка за една нощ, защото рискуват да се сдобият с нравствено прозвище, гарантиращо им пропадналост и олекотеност. Освен това доста от мъжете се кълнат, че ние не може да се ограничим с авантюра само за една нощ. Твърдят, че искаме нещо повече. Дори и да поискаме, то със сигурност не става от първото търкаляне в сеното.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X