Напишете дума/думи за търсене

Как обичат мъжете от различните зодии

Искате ли да знаете повече за господина, с когото се срещате? И наясно ли сте какъв тип мъж е вашият партньор? Чудите ли се дали връзката ви ще просъществува? Никой не иска да си губи времето с някого, който не е съвместим с него, камо ли да инвестира твърде във връзка, която няма да доведе до нищо конструктивно.

Но когато става дума за любов, ние сме склонни да поемаме рискове и се надяваме, че тя ще ни се отплати.

Понякога зодиакалният знак на вашия мъж може да ви помогне да разберете какво точно искате да знаете за него и с какъв тип си имате работа.

Овен

Мъжът Овен е могъщо страстен и твърде енергичен. Вашият мъж вярва, че работи усилено за това, което иска да постигне, и никога няма да се откаже от предизвикателствата, с които се сблъсква. Той е изключително нетърпелив по природа и иска да постигне целите си моментално. Господата от тази зодия са много страстни любовници.

Телец

Ако се срещате с Телец, значи сте с лоялен, страстен и същевременно реалистичен партньор. Господата от тази зодия са силни личности и обичат да правят грандиозни романтични жестове, когато са влюбени. Вашият мъж Телец ще се погрижи да сте наясно колко много ви обича и какво означавате за него.

Близнаци

Мъжете Близнаци са силно социални, дружелюбни, отзивчиви и отворени към хората. Заради това интровертните жени може да имат трудности, ако излизат с господин от тази зодия. Мъжете Близнаци обичат приключенията. Харесва им да създават нови приятели, да общуват с хората и да са център на вниманието. И искат техните романтични партньори да са толкова социални, колкото тях. Освен това те не понасят спокойния и предвидим живот.

Рак

Ако вашият партньор е Рак, значи сте в отношения с невероятно любящ и грижовен мъж. Той открито ще покаже своята любов и обич към вас и никога няма да се въздържи да разкрие истинските си чувства към вас. Мъжът Рак няма да удържи емоциите си, тъй като е силно чувствителни. Това също означава, че той може лесно да бъде наранен от вашето поведение и действия. С две думи, трябва да внимавате как се държите с любимия си мъж от тази зодия.

Лъв

Ако вашето гадже е Лъв, тогава вие имате най-смелият и дързък мъж сред всички зодии. Той е безстрашен и уверен във всичко, което прави, включително и в любовта си към вас. Има тотално доверие в своите способности и затова нерядко е толкова успешен в живота. Въпреки че вашият мъж може да изглежда егоистичен и твърде главозамаян от своето величие, той е много мил и обичлив.

Дева

Да бъдеш с мъж Дева, може да окаже невероятен натиск върху вас. Той ще очаква много от вас и изисква да отговаряте на най-високите му стандарти. Това обаче означава, че самият той ще действа и ще иска от себе си да постига невероятно високите си стандарти, за да ви даде най-доброто, на което е способен. Мъжът Дева ще ви даде цялата любов и грижи, които заслужавате.

Везни

Мъжете Везни са много гъвкави и лесни за връзка. Те ще се погрижат да се чувствате комфортно с тях и ще се съгласят на всичките ви капризи и фантазии. Ако господин от тази зодия ви обича, той ще направи всичко възможно, за да сте щастливи и доволни от връзката. Но ако по някакъв начин не успеете да го оцените, злоупотребите с него или го приемете за даденост, той няма да има проблем да ви зареже на мига и веднага да си потърси нов партньор.

Скорпион

Ако имате Скорпион за партньор, значи имате силно страстен и секси любовник. Той е много сериозен и интензивен по отношение на любовта си към вас и вие намирате това за наистина привлекателно. Бъдете предупредени, той цени съвместимостта много, затова трябва да се уверите, че сте съвместими с него иначе отношенията ви ще станат на пух и прах.

Стрелец

Влюбени сте в мъж Стрелец? Е, вие имате силно непредсказуем и свободолюбив мъж подръка. Тъй като господата от тази зодия са много весели, е забавно да си с такъв партньор. Въпреки това на тях им е трудно да бъдат последователни или стабилни в живота. Те може да бъдат много неорганизирани и са склонни да нямат посока в живота.

Козирог

Вашият мъж Козирог вярва в упорита работа и е много амбициозен в живота. Той очаква от вас да му помогне за постигане на мечтите, ако има нужда, а жените, които изискват висока поддръжка, не са долюбвани от него. С мъж Козирог може да се почувствате пренебрегвани и недостатъчно обичани, тъй като той е склонен да съсредоточава и ангажира прекалено със собствените си дела. Тъй като господата от този знак имат много мечти, най-добре е да бъдете част от преследването им, вместо да го оставяте да създава дистанция между двама ви.

Водолей

Мъжът ви е умен и уравновесен човек, който обича да помага на околните. Той е изключително интелигентен, но понякога може да бъде емоционално недостъпен. Въпреки че неговите емоции може да не са толкова силни и интензивни, колкото при други индивиди, Водолеят може да бъде много любящ. Така че дори и да се чувствате като във връзка с робот, но това не означава, че той не ви обича.

Риби

Ако се срещате с мъж Риби, то вероятно сте най-щастливата жена. Ако искате холивудски романс и очарователен принц в реалния живот, тогава вашият партньор Риби е най-сигурният ви залог. Той е много романтична особа и е склонна да бъде изключително чаровен и мил, когато е влюбен. Никога няма да гладувате за любов или внимание с мъж Риби.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X