Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са пламъци близнаци?

Древногръцкият философ Платон описва концепцията за пламъци близнаци в творбата си „Пир“. Платон пише, че гръцкият бог Зевс е взел всички праисторически мъже и ги е разделил на две половини.
Едната половина представлява мъжката, а другата представлява женската същност. Платон обяснява, че оттогава тези две половини постоянно се търсят.

Получените "пламъци близнаци" представляват любов, която е освободена от границите, които са човешката обвивка.

Когато се срещнеш с близнака си, животът ти никога няма да е същият.
В момента, в който очите ви се срещнат за пръв път, може да почувствате, че животът такъв, какъвто го познавате, престава да съществува. Този човек, когото току-що сте срещнали, докосва непознати дълбини на душата и сърцето ви.

Но докато всеки има пламък близнак, не много хора го срещат.
И пламъкът близнак определено не е същото като сродната душа. Може да имаме повече от една сродна душа, но за нас може да има само един пламък близнак.

Дали пламъците близнаци са предназначени да бъдат любовници?

Отговорът на това е сложен. Да, пламъците близнаци може да са невероятни любовници един за друг.
Някои казват, че връзката е интензивна, но лесна, тъй като вече сте част един от друг.
Въпреки това, поради емоционалната природа на това да сте с вашия пламък близнак, интензивността на тези отношения може да бъде твърде голяма, за да поддържате физическа или романтична връзка.
Важно е да запомните, че целта на връзката ви с пламъците близнаци е да израствате като личности, да се учите един от друг и да намерите своя собствен път - а не просто да бъдете заедно.


Кои зодии са пламъци близнаци?

Докато вашият пламък близнак може да бъде всеки знак в зодиака, има някои зодии, които са по-съвместими.

ОВЕН

Вашите огнени колеги - Лъв и Стрелец, ще разберат уникалните аспекти на вашата огнена личност и темперамент на по-дълбоко ниво.
Те са наясно, че независимостта е абсолютно ключова за щастието на Овена.

ТЕЛЕЦ

Козирогът, като друга земна зодия, може да се свърже с вашата нужда от стабилност и това може да направи връзката с пламъка близнак още по-мощна.
Рибите обаче може да са още по-добро съвпадение за пламъка близнак, тъй като те могат да ви помогнат да се докоснете до по-меката страна на вашата личност.

БЛИЗНАЦИ

Да бъдеш Близнаци, означава, че винаги се случва много повече от това, което се показва на повърхността, затова Везните и Водолеите могат да бъдат чудесни знаци, с които да се свържете. Те са търпеливи и са по-малко склонни да ви съдят въз основа на първо впечатление.

РАК

Лоялността ще бъде ключова за вас във всяка връзка и вероятно дори повече при такава с пламък близнак. Ето защо Раците трябва да държат под око Козирозите и Скорпионите, когато търсят своите близнаци.
Тези знаци ще бъдат лоялни и ще останат верни.

ЛЪВ

Вие сте толкова силни и страстни, че ще ви трябва някой, който е еднакво силен, за да е в крак с вас и да се уверите, че няма да стоите по-високо т него. Ето защо Овенът е чудесен избор за вашия пламък близнак.
Обърнете внимание и на Стрелеца, който може да предложи баланс в някои области на вашата личност, като същевременно е в крак с вашите страст и огън.

ДЕВА

Като аналитичен тип, Девите се нуждаят от малко помощ, за да излязат от главите си от време на време. Потърсете близки земни знаци като Телец или Козирог, които да ви помогнат да останете на земята, докато разбирате прекрасната си природа.


ВЕЗНИ

Вашият пламък близнак трябва да бъде човек, който разбира вашата интелектуална природа, както и желанието ви да бъдете независими.
Това означава, че колегите от въздушните знаци вероятно са най-подходящите за вас, когато става въпрос за пламъци близнаци. Те ще могат да бъдат в крак с вашия интелект, като същевременно зачитат вашата независимост, докато двамата растете и се вдъхновявате.

СКОРПИОН

Връзките с пламъците близнаци често са интензивни и емоционални и това е типът на връзката, която Скорпионите могат да имат с Раците.
Докато Скорпионът също може да бъде силно съвместим с Козирог и Телец, може би Ракът е този, който вдъхновява най-голям растеж в Скорпион.

СТРЕЛЕЦ

Най-добрият залог за Стрелеца, когато става дума за сродна душа, е колега с огнен знак като Овен или Лъв. За тях подходящ пламък близнак е и Стрелецът.
Понякога трябва да намерим някой различен, който да ни балансира, когато това, което търсим, е растеж. Ако случаят е такъв, Везните са много подходящи за вас.

КОЗИРОГ

Козирогът е целенасочен и това е прекрасен аспект на този знак. Що се отнася до личностното израстване, може да е полезно да намерите някой, който би искал да расте заедно с вас.
Тогава за Козирога е умно да внимава за Рак или Телец, които също са готови да растат, да се учат и да се предизвикват един друг по този специален начин, който трябва да притежава пламъкът близнак.

ВОДОЛЕЙ

Независимо дали търсите сродна душа или пламък близнак, колкото и да са различни, Водолеят се нуждае от интелектуално равенство.
Докато Везните и Близнаците, като колеги от въздушните знаци, могат да свършат чудесна работа за тази цел, Водолеят може да се нуждае от малко повече тласък към промяната и това е, в което пламъкът близнак е наистина най-добър.

РИБИ

Докато Козирогът или Телецът могат да бъдат меки, лежерни партньори и биха могли да бъдат страхотни сродни души или дори подходящ пламък близнак, Рибите може да открият, че Ракът е перфектен огнен близнак за тях.
Ракът може да се свърже с Рибите надълбоко, дори духовно ниво на пробуждане и точно там може да започне да се случва истински растеж.

Зодии, които са сродни души

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X