Напишете дума/думи за търсене

Зодии, които са сродни души на Стрелеца

Родените между 22 ноември - 21 декември са най-съвместими с въздушните и огнените знаци.

Близнаци, Везни и Водолей са сродни души, които психически стимулират Стрелеца за любов и романтика.

Овенът, Лъвът и Стрелецът извеждат по-дивата му страна.
Зодиакалните знаци, които са сродни души на Стрелец, знаят как да дадат пространство, като същевременно укрепват близостта и единството.

Не всеки може да се справи с огнения, свободолюбив Стрелец .
Сродните души на Стрелеца ценят независимостта и основателността, те уважават отговорността и ангажираността. Разбират тяхното любопитство и нуждата от психическо стимулиране. Те се радват на същия авантюристичен начин на живот.

Сродната сродна душа на Стрелеца трябва да може да общува директно и да не приема прекалено навътре наглостта на Стрелеца. Той трябва да бъде стимулиран психически, така че партньорът му трябва да може да води дълбоки разговори.

Близнаци
Близнаци и Стрелец са интелектуални равни.
Стрелецът е свързан с деветия астрологичен дом на обучението.
Близнаците управляват третия дом, който се отнася до споделянето на знания. И двамата са любопитни и обичат да изследват нови, големи идеи. Освен това управляващата планета на Близнаци е Меркурий, богът на комуникацията.
Затова те са в състояние да формулират грандиозните и понякога абстрактни мисли на партньора си Стрелец, когато са на една и съща честота.

И Стрелецът, и Близнаците са променливи знаци, така че са силно адаптивни. Те могат да вървят с потока на другия и потока на Вселената с лекота. Дори при разликите, които могат да имат, тяхната променливост ще ги доведе до компромис.

Лъв
От огнените знаци Лъв и Стрелец излиза страстна двойка. И двамата обичат да общуват и да се свързват с другите. Тъй като могат да разберат това качество един в друг, едва ли ревността ще е проблем между Стрелец и Лъв.
Въпреки че фиксираната модалност на Лъв може да изглежда твърде негъвкава за Стрелеца, именно изменчивостта на Стрелеца му позволява да се адаптира към Лъва, докато Лъвът може да поддържа Стрелеца по-фокусиран.

Тези две са доказателство, че понякога разликите могат да създадат баланс, а не триене.
И двата знака се наслаждават на изкуствата, така че често могат да бъдат видени в театъра.

Везни
Везните могат да бъдат точно балансът, от който се нуждае летливият Стрелец. Дипломатическите сили на Везните могат да помогнат да се ориентирате в огнените изблици на Стрелеца.
Везните са инициатори и се радват да започват нови неща, които съвпадат идеално с изследователския дух на Стрелеца.
Тези двамата могат да се забавляват заедно, тъй като и двамата обичат социалното взаимодействие и новите преживявания.
Везните се управляват от Венера, богинята на любовта, докато Стрелецът се управлява от Юпитер, свързан с духа.

Какво повече може да искате в една връзка от любов и дух?

Водолей
Стрелец и Водолей са прекрасно странна двойка.
Водолеят марширува в ритъма на собствения си барабан и не се интересува от това какво мислят другите хора.
Стрелецът е привлечен от вроденото чувство за свобода на Водолея и обича неговата уникалност.
Любопитството на Стрелеца ще го накара да иска да изследва завинаги странностите на ума на Водолея. Водолеят ще оцени новите, замислени идеи на Стрелеца. Фиксираната модалност на Водолея може да помогне за стабилизирането на непостоянния Стрелец, водещ до по-дълготрайна обвързана връзка.

Уран е планетата на интелекта и управлява Водолея. Търсещият истината Стрелец се вписва идеално в това планетарно управление.
Юпитер - владетелят на Стрелеца, създава баланс между тези две зодии на ума и духа.

Стрелец
Кой може по-добре да разбере Стрелеца от колегата Стрелец?
А Стрелец в двойка със Стрелец означава, че те могат да имат независимост, че те трябва в същото време да могат да разчитат на партньора, когато е необходимо.
Тези двамата може да имат вълнуващи приключения и дълбоки, философски дискусии. Въпреки че и двамата са малко горещи и хвърчащи, те могат да си дадат пространство.

Стрелецът обича да изследва „новото“, въпреки че тази двойка е от една и съща зодия. Всеки от тях ще може да внесе нещо различно във връзката.

Коя е зодията, която може да срита задника на всички?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X