Напишете дума/думи за търсене

Най-големите недостатъци на зодиите

Срещали ли сте някого, който да е бил толкова съвършен, че сте се чудили как това прекрасно човешко същество е влязло в живота ви?

Звучи невероятно, нали? В крайна сметка, няма перфектни хора. Има просто индивиди, които умеят добре да се преструват.

Кои са най-големите трески за дялане на зодиите?

1. Овен

Ти си много нетърпелив и не може да се справиш с нито едно закъснение. Представителите на тази зодия са импулсивни и агресивни. Определено обичате да сте номер едно. Нуждаете се от здравословна активност или конкуренция, за да не се побъркате от скука.

2. Телец

Вие сте упорити и безкомпромисни, което означава, че няма да позволите на другите да става на тяхното. Изпитвате чувство за собственост към хората от вашия кръг. Важно е да имате на една ръка разстояние верни хора, на които имате доверие. Дразните се от несигурността на околните и не искате да ви занимават с проблемите си.

3. Близнаци

Вие сте един от най-двуполюсните хора в зодиака. Много сте енергични и развълнувани от живота, но това понякога може да се превърне в невротизъм, който води до непоследователност в себе си и в действията ви. Освен това обичате да мрънкате и имате постоянно нужда някой да ви спасява. Имайте повече доверие във вашите убеждения и се научете да поемате отговорност за решенията си.

4. Рак

Несигурни сте в себе си, а това не помага изобщо на вашата чувствителност. Освен това не може да се справите с критика. Вашето мислене може да бъде доста песимистично и да ви превърне в параноик, защото не се доверявате лесно.

Използвате смяната на настроенията си, за да манипулирате другите, защото имате постоянна нужда да се чувствате по-сигурни. Една от вашите тактики е да не разкривате детайли от личния си живот, но трябва да се научите да излизате от тази твърда черупка.

5. Лъв

Имате его, което блести по-ярко от слънцето. Вие сте арогантни понякога и това може да доведе до негъвкавост в отношенията с околните. Известни сте със своята упорита страна, което също означава, че имате трудности да се изправите пред реалността. Друг проблем, произтичащ от вашето его, е нуждата от валидиране чрез одобрението на другите. Не забравяйте, че не всяко внимание е добро или е необходимо.

6. Дева

Научете се да не анализирате прекалено всяка ситуация. Няма нужда от такова вглеждане на всичко около вас. Близките ви хора, самоуважението и постижения биха ви благодарили за това. Няма такова нещо като перфектност. Не всичко може да отговаря на вашите невероятно високи стандарти.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X