Напишете дума/думи за търсене

Най-големите недостатъци на зодиите

7. Везни

Понякога просто трябва да приемете, че не сте прави, че имате дефекти и да се научите да живеете със себе си. Не се страхувайте да се изправите срещу това, което мислите или чувствате. Не винаги може да угодиш на всички и понякога ще нараняваш околните. Това ще бъде непреднамерено. Така че се научи да прощаваш на себе си толкова лесно, колкото и на другите.

8. Скорпион

Спрете да притискате хората и се научете да им се доверявате. Отворете се за близките си и покажете дълбочината на характера си, без да се страхувате, че някой ще си изпати от това. Бъдете по-внимателни по отношение на това, което избираме да превърнете в обсесия. Не всичко заслужава вниманието ви и не всичко трябва да бъде контролирано. От време на време се оставяйте на течението.

9. Стрелец

Научете се да се отваряте пред другите. И крайно време е да си позволите да имате по-сериозна връзка. Трябва да се съсредоточите върху намирането на хора, които са в синхрон с това, което сте готови да им дадете. И помнете, че животът е по-хубав, когато го споделяме с другарче.

10. Козирог

Трябва да започнете да гледате от светлата страна на нещата. Знаете много, но трябва да се съсредоточите повече върху разбирането, защото разбирането и знанието са две отделни неща. Това ще ви помогне да бъдете по-малко снизходителни и по-прощаващи. Всъщност може да се научите да харесвате нещо или някого. Кой знае?

11. Водолей

Крайно време е да се научите да чувствате, а не само да мислите. Просто трябва да поискате да почувствате. Това ще помогне на вашата самота, позволете си да се свързвате с другите правилно. Прекарвате толкова много време с други хора, но никога не отделете време да ги опознаете на дълбоко ниво и това е причината за вашата самота.

12. Риби

Научете се да вярвате и не преценявайте нещата извън вас или вътре в себе си, базирайки се само на вашите емоции. Емоциите не винаги са точни. Научете се да прощавате, за да не бъдете мъченици през цялото време.

Ще спрете да се страхувате от миналото и ще се научите да приемате критика, ако разберете, че е съвсем човешко да имаш недостатъци.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X