Напишете дума/думи за търсене

Какво ни носи Сезонът на Козирога?


Везни

Очаквайте сезонът на Козирога да изглежда като финансов пробив, Везни.
Този сезон ще ви повлияе по правилния начин. Изиграйте правилно картите си, защото работохолизмът на Козирога означава, че може да се озовете в големите пари.
Винаги сте се справяли добре с финансите, но по време на сезона на Козирога имате потенциал да ударите джакпота. Така че планирайте предварително, създайте дневен ред и се придържайте към него.

Скорпион

Това може да е чудесен сезон за вас да разклатите нещата и да излезете от застоя си, Скорпиони.
Трябва да хванете днешния ден и да спрете да се тревожите както за миналото, така и за бъдещето.
Вие сте естествено духовен човек и Козирогът може да ви помогне да насочите духовността си към нещо постоянно и изпълнимо. Време е за действие, така че сбъдвайте мечтите си и не ги дръжте в главата си завинаги.

Стрелец

Тъй като сте близо до хронологията на Козирога, Стрелци, вие лесно приемате неговите пътища, особено ако сте родени през декември, а не през ноември.
През този сезон ще може лесно да завършите проекти, което също означава, че трябва да се постараете повече, за да ги направите.
Имате склонност да оставяте нещата да се отклоняват, затова се опитайте да включите тази динамична, прогресивна енергия на Козирога в завършването на нещата, които сте започнали. По този начин може ясно да преминете към новата година.

Козирог
На ваша страна е всичко, Козирози, и това е хубаво нещо.
Ставате все повече себе си към края на годината и това разкрива вашата щедрост и състрадание. Докато другите може да ви възприемат като малко студени, щом покажете на света вашата невероятна, слънчева душа, те ще разберат идеята - вие сте победител.
Загубата никога не ви е устройвала и това е главно защото никога не губите. Защо? Защото полагате усилия, Козирози. Знаете, че 2+2=4 - не се опитвате да се преструвате, че е равно на нещо друго и така управлявате живота си.
Това е вашият сезон, така че отидете да печелите пари, забавлявайте се, започнете план и накарайте всичко да работи във ваша полза.

Водолей

Почти е дошло времето ви, Водолеи, но все пак трябва да преживеете упорития Сезон на Козирога. Във вашия случай инатът е една от чертите на Козирога, на които ще се отдадете, може би малко прекалено силно. Също така ще откриете, че сте силно ангажирани с традицията, друга тенденция на Козирог. Не се изненадвайте, ако празничният сезон ви превърне в сантиментална машина.

Риби
Не се случва често на вас, Риби, да се чувствате сигурни или стабилни, но сега е моментът да почувствате земята, по която вървите и да я оцените, както и заобикалящата ви среда. Този сезон на Козирога е този, който поставя нова гледна точка на вашите стари вярвания. Козирогът ще ви накара да се почувствате по-способни от всякога. Този сезон ще ви накара да забележите колко сигурни се чувствате в действителност. Всичко наистина е добре във вашия свят, така че използвайте тази енергия, за да завършите проекти и да планирате нови.

Астрологът Венета Матева: Предстои една по-лека година за тези, които освободят ръцете си от старото

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X