Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Дева – какво носи на вътрешния ни свят

На 18-и март (петък), в 9:17 часа, ще се случи пълнолуние на 27 градуса в земния знак Дева.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапът, когато ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието.

Оста Дева-Риби е подвижна и говори, от една страна, за практичните неща от нашето ежедневие, отговорността ни към работата, здравето и нагласата ни да бъдем полезни на обществото. От друга страна, знак Риби ни извежда извън границите на средата около нас и задълженията. С енергията на знак Риби се учим да излизаме от материята и границите на понятното.

Слънцето в знак Риби ни учи да усещаме и да се спасяваме с повече духовна нагласа, милосърдие и приемане на ситуациите, които ни заобикалят. Луната в знак Дева ни дава възможност да оценим с малко повече егоизъм, това което правим. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели без особена необходимост? Помислете за рутината, в която всеки един от нас е потънал. Замислете се, че така нареченото ежедневие ни предоставя много повече възможности, отколкото ние си позволяваме да използваме. Дали потънали в работа и ежедневни грижи, не е по-добре да помислим за душата си. Тя оцелява, но това съвсем не е достатъчно, за да се чувстваме добре и да бъдем удовлетворени от живота си. Нека тези дни помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина.

Това пълнолуние е подходящо да помислим върху начина си на хранене, диета и хигиенни навици. Анализирайте тези сфери и променете отношението си към тях, ако има нужда.

Безусловна подкрепа на събитието ще дава могъщия Плутон, мистичният Нептун и северен кармичен възел в знак Телец. Влиянието на Плутон ще ни кара да търсим начини за промяна и адаптиране към случващото се. Прегръдката на Луната с Нептун ще ни потапя в света на интуицията и усещания, които бавно и сигурно ще ни водят към онова, от което имаме нужда. Северният кармичен възел в Телец ще ни дава възможност да се движим и постигаме своите цели, чрез разделяне с вредни навици и обкръжение.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 17-и и 19-и март и септември. Те могат да изпитват повече напрежение, нервност и неразположение. Избягвайте взимане на важни решения и крайни избори.

Времето на пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си. Занимавайте се с любими дейности и избягвайте спорове и конфликти.

Операции не се препоръчват на 17, 18 и 19 март! Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Успех на всички!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X