Напишете дума/думи за търсене

Съвпад на Юпитер и Нептун - какво ни носи тази прегръдка?

От няколко дни се случва уникалната прегръдка на две уникални по своята същност планети Юпитер и Нептун.

Събитието е открит, светъл и ясен път към искрената вяра, безусловната любов, състраданието, прошката, доброто, вдъхновението, отдадеността и Твореца.

В онези моменти, в които издишаш дълбоко и осъзнаваш себе си, като частица от великата Вселена. Тогава с искрена благодарност прегръщаш себе си и всичко, което имаш и разбираш, че тук и сега трябва да бъдеш нищо повече от добър, искрен, всеотдаен и благодарен човек.

Дните са вълшебни за разгръщане на таланти, създаване на творчество, йога, медитация, откриване на места и хора, които да докосват душата ни, аромотерапия, масажи, слушане на музика, разходки сред природата и най-вече свързване със себе си. Без страх, угризения, контрол и изисквания. Ценете себе си и другите хора.
Давайте шанс, прощавайте и обичайте!

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X