Напишете дума/думи за търсене

Меркурий във Водолей - създавайте планове, мечти и чудеса

Десет минути преди да настъпи 15-и февруари, Меркурий ще започне своето гостуване в просторния и красив дом на знак Водолей, оставайки в него до 11-и март.

Меркурий е лична и най-близката до Слънцето планета. Тя е силата и енергията, която ни свързва чрез общуване, споделяне, предаване и приемане на информация, учене, пътуване и личностно развитие. Движи се бързо, обича хората, любопитна е, харесва движението и не спира да развива себе си, търсейки постоянно нещо ново. Природата на Меркурий се отразява като в огледало тук на земята и ни предава своето настроение чрез мисли, дела и идеи.
Време е за нови идеи, създаване на планове и свобода в тяхното развитие.

През последния месец ретроградното движение на планетата донесе повече хаос, налагане на ограничения, липса на разбиране, потребност от ревизия и застинали проекти и преговори.

Сега предстои месец, в който застоя ще бъде заменен с движение, казаното с дела, скуката с идея, погледа с усмивка, разговора с решение и анализа със стратегия. Такъв е Меркурий във Водолей - свеж, оптимистичен, обединяващ и разгръщаш. Очаквайте повече свобода в мисли, думи и дела. Сега ще оживеят и ще дадат своите резултати проведените в миналото разговори и срещи. Информацията ще достига бързо и ще се радва подкрепа, съмишленици и бъдещи планове. Време е за стартиране на проекти, развиване на реклама и нови творчески идеи.

До 25-и февруари Меркурий ще има приятелски разговор с Юпитер, но в същото време конфликт с Уран. Тази планетна ситуация ще ни накара да търсим, желаем и мечтаем. Сякаш вътрешната ни потребност да напуснем рамката си, ще бъде по-силна от това да останем в зоната си на комфорт. Конфликтът с Уран ще положи на изпитание нашата увереност и
желание за промяна. Време е да търсим нещо по-добро за себе си.

Топлото рамо на Юпитер ще ни дава вяра, топлина и подкрепа да търсим
растеж и развитие в професионален и личен план. Меркурий в знак Водолей е носител на вдъхновение и новаторски идеи. Оставете се на тази комбинация и създавайте планове, мечти и чудеса. За вас и за света! Смело, лудо и уверено.

Между 25-и февруари и 3-ти март Меркурий ще навлезе в полезна и градивна среща с мъдрия Сатурн. Тя ще подреди, структурира и организира всичките ви щури идеи, грандиозни планове и разпилени мисли. Разчитайте на този период да облечете във форма планове и мечти. Периодът е прекрасен за стартиране на бизнес проекти, договорни отношения и лични връзки.

Вихрушка от новини и случки могат да очакват знаците – Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Те могат да очакват раздвижване в делата и успех в срещите и разговорите.

Родените под знак Телец, Лъв и Скорпион трябва да бъдат пестеливи в споделянето и подредени в делата си. Доверете се на търпението и не се отказвайте от целите си.

Козирозите ще имат времето, концентрацията и спокойствието да довършат започнатите дела.

За Рибите време да се подготвят за предстоящи важни срещи и разговори, които имат огромен шанс да бъдат успешни и късметлии.
Раците и Девите няма за какво да се притесняват. Те ще имат необходимото време, сили и възможности да довършат започнатите си дела, а защо не и да започнат нови.

Бъдете живи и здрави!

С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X