Напишете дума/думи за търсене

Звездна прогноза за ноември

Предстои пъстър и красив ноември! С настъпването на есента и приближаващия край на годината сигурно по-често се обръщаме назад и с надежда гледаме напред. Преминаваме през едно по-необикновено и градивно време. Всички стигнахме до двете крайности на представите си за добро и лошо. Пречупихме се през обстоятелствата, отчупихме парченца от себе си и после старателно ги залепихме на местата им. Върнахме ги там където им е мястото. Не ги загубихме. Те изградени от опита, решенията и изборите ни ще останат най-голямата ни сила, защото личат и винаги ще ни напомнят, че сме силни и уникални.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви ноември, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Скорпиони, Раци и Риби. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Козирози и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Телци, Водолеи и Лъвове. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви ноември, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 5-ти ноември, любопитния младеж ще гостува в знак Везни. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените в трета декада Везни, Близнаци и Водолеи. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела. В този период на лекота и реализирани цели могат да се радват и родените в трета декада Лъвове и Стрелци. До 5-ти ноември, предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените в трета декада Овни, Раци и Козирози.

Между 5-ти и 25-ти ноември, Меркурий ще носи вести и развитие на всички Скорпиони, Раци, Риби, Козирози и Деви. За тях периодът е благоприятен за взимане на нови решения и встъпване в бизнес и лични отношения. От родените под знаците Телци, Лъвове и Водолеи периода ще изиска търпение, внимание към детайлите и повече усилия.

След 25-ти ноември, Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на родените в първите 5 дни на знаците Стрелец, Овен, Лъв, Водолеи и Везни. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Подписаните договори в тези дни ще ви носят успех и бърза реализация.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към даровете на Венера.

До 4-ти ноември, принцесата на зодиака ще пътува през царството на знак Стрелец. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на родените в трета декада Стрелец, Овен, Лъв, Водолеи и Везни.

След 4-ти ноември, Венера ще носи любов, разбирателство и хармония на всички Козирози, Деви, Телци, Риби и Скорпиони. Споделете времето си с любимите си хора. Бъдете откровени и търсете подкрепа в делата си. Разногласия в отношенията могат да очакват всички Овни, Раци и Везни. Те трябва да бъдат търпеливи към околните и упорити в преследване на мечтите си.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще гостува в дома на знак Скорпион.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на всички Скорпиони, Раци, Риби, Козирози и Деви. На вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се със споменатите периоди и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат всички Телци, Водолеи и Лъвове. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

На 4-ти ноември ще се случи тържественото новолуние на 12 градуса в знак Скорпион. Събитието винаги е щедро, защото ни дава възможност да желаем истински и с подкрепата на звездите да сбъдваме мечтите си. Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените между 1-ви и 6-ти януари, март, юли, септември и ноември. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко, от което имат нужда.

На 19-ти ноември можем да очакваме Пълнолунието в знак Телец, съпроводено с Лунно затъмнение на 27 градуса в знака. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Телец и Скорпион. Това са темите свързани парите, тялото, секса, ценностите и личното ни развитие и израстване.



Желая ви хармоничен месец!
Бъдете здрави!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X