Напишете дума/думи за търсене

Звездна прогноза за октомври

ОВЕН: Предстои ви пъстър и вълнуващ месец, в който трябва да избягвате рискове и необмислени действия.
За родените в първа декада месеца ще бъде най-спокоен и хармоничен. След 5-ти октомври е подходящ период да довършите отлагани разговори и преговори. Не търсете нови хоризонти преди да сте довършили старите си дела.

Предизвикателен ще е месеца за родените във втора декада. Избягвайте започване на нови начинания и взимане на крайни решения. Времето е хубаво да довършите започнатите дела и анализирате случващото се. След 15-ти октомври очаквайте резултати и развитие на делата си.
Родените в трета декада имат подкрепата да ревизират плановете си и да съградят нова гледна точка по лични и професионални въпроси. Месеца не е подходящ за действие. Очаквайте поява на хора от стари връзки. Преценете какво искате от старите си отношения и продължете. В последните 5 дни от месеца очаквайте лекота, късмет и попътен вятър.

ТЕЛЕЦ: За Вас, месеца ще бъде динамичен и разнообразен.
Родените в първа декада до 21-ви октомври имат зелена светлина в плановете си. Бъдете спокойни и упорито довършете всичко започнато. Съобразете се с ретроградния Меркурий и не започвайте нови дела, но пък имате лекотата и късмета да довършите настоящите.

За родените във вторите десет дни на зодията се очаква също бавно подреждане в личен и професионален план. Не отлагайте важни срещи и разговори за следващия месец. Организирайте всичко необходимо до края на месеца и ноември довършвайте започнатото.

Родените в трета декада трябва да бъдат внимателни в общуването до 5-ти октомври. Избягвайте до тогава крайни решения в личен и професионален план. Изчакайте преди да слагате точка. Във втората половина от месеца всичките ви въпроси ще намират отговори без усилия от ваша страна.

БЛИЗНАЦИ: Октомври ще е миг за вас, поради вихрушка от събития, изненади и възможности.
За родените в първите десет дни от зодията периода ще протече най-спокойно. До 6-ти октомври ще се радвате на спокойствие и успех. Времето старателно ще подрежда пъзела на живота ви, като изхвърля ненужните парченца и ви добавя необходимите. След 20-ти октомври очаквайте късмет и успех във всичко.

Родените във втора декада ще имат вихрушка от случки, които да ги накарат да обърнат платната си в друга посока. Между 6 и 16 октомври, са възможни объркани планове и проекти. Очаквайте нова информация, която може да промени плановете ви. Какво пък толкова. Ако една врата ви се затваря бъдете спокойни, защото ще ви се отворят нови 2. Важното е, че имате хъс, сили и желание да действате.

За родените в последните 10 дни на знака, месецЪТ ще е най-вълнуващ и разнообразен. Не бързайте, не рискувайте и бъдете предпазливи във всичко. До 20-и октомври не подписвайте нови договорни отношения. След тази дата очаквайте развитие в делата и отношенията.

РАК: Очаква ви напрегнат и малко по-предизвикателен месец.
Родените в първа декада ще бъдат най-спокойни. Те трябва да избягват подписване на нови договори до 21-ви октомври. Времето ще е подходящо за анализ на свършеното и ревизия на делата. След тази дата ще имате нови възможности и късмет в делата.

Родените във втора декада трябва да бъдат внимателни в периода между 14-ти и 21-ви октомври. Тогава избягвайте пътувания и подписване на важни документи. В средата на месеца ще стане ясно, че трябва да прекратите отношения, които са ви били излишни.

Родените в трета декада трябва да се подготвят за сложен месец, който ще изпита волята и устойчивостта им. Доверете се на първата седмица от месеца за действия. В другото време ви съветвам да отложите всички нови начинания и важни ангажименти. Сега ще е подходящо да оставите на времето да подреди нещата вместо вас. Избягвайте рискови занимания и пътувания.

ЛЪВ: Очаква ви месец с нови възможности, но и предизвикателства, които да изпитат волята и желанието ви да бъдете успешни. Въпреки дребните спънки ви очаква хармоничен месец.

Родените в първа декада ще имат желанието да действат, но ги съветвам да бъдат предпазливи при взимане на крайни решения. До 20-ти октомври е препоръчително да избягват встъпване в нови отношения. За стари уговорки четете внимателно документите, които подписвате. Между 5 и 15 октомври ще имате поводи за усмивки.

Родените във втора декада съветвам да довършат започнатото и да избягват започване на нови отношения, както и встъпване в нови бизнес дела. Месеца е подходящ за анализ на връзки и отношения. Между 10 и 20 очаквайте нови възможности, интересни срещи и запознанства.

Родените в трета декада трябва да се следват ангажиментите си, като наблюдават какво се случва около тях. Пластовете се разместват за да ви донесат възможности след 20-ти октомври. Очаквайте да научите важни за бъдещо ви факти и истини, които да ви донесат нови идеи и полезни съвети.

ДЕВА: Предстои ви спокоен месец, носещ разбиране, топлина и уют.
Родените в първа декада сякаш заслужили ще получават своите подаръци очаквано и не чак толкова. Сега имате пълната подкрепа на Вселената да обмислите и започнете следващия месец нови занимания или да получите лекота в започнатите. Между 5 и 12 октомври избягвайте уреждане на лични отношения.

Родените във втора декада ще се радват на новини, нови запознанства, разбиране и подкрепа от колеги, шефове и партньори. Ще имате добро настроение, лекота и оптимизъм. Между 12 и 22 октомври не взимайте крайни решения в личен и професионален план.

Родените в трета декада могат да начертаят до 20-ти октомври новите си цели и планове. До тогава очаквайте хубави новини и приятни изненади. След тази дата бъдете внимателни в изборите си. Избягвайте прибързани решения. Проявете търпение и бъдете търпеливи в търсените резултати.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X