Напишете дума/думи за търсене

Звездна прогноза за октомври


ВЕЗНИ: Предстои ви градивен и предизвикателен с всичките си плюсове и минуси месец.
На родените в първа декада се предоставя прекрасен шанс да сбъднат изоставените си във времето мечти, търсения и копнежи. Грабнете енергията на този месец и смело начертайте новите си цели. Бъдете уверени и сигурни, че всичко, което си отива има за цел да отвори нови хоризонти в живота ви. Между 8-ми и 15-ти октомври очаквайте новини, известия и хубави възможности за всичко, което решите.

Родените във втора декада също ще се радват на блага, разбиране и подкрепа в личен и професионален план. Забравете трудностите, през които преминахте в последните дни и си дайте доверие, любов и повече увереност в делата. Между 20-ти и 30-ти октомври ще имате нови възможности, лекота и прекрасни новини. Използвайте новолунието на 6-ти октомври да си пожелаете нови сбъднати мечти.

Родените в трета декада в края на месеца ще усетят положителното влияние на всичко случващото се. Доверете се на времето след 20-ти октомври да осъществявате планове и мечти. След 5-ти октомври очаквайте хубави емоции и интересни предложения.

СКОРПИОН: Хармония, добри новини и спокойствие очакват скорпионите този месец.
Родените в първа декада след 21-ви октомври ще изпитват нуждата да променят занимания и да започват нови неща. Ако плановете ви са добре обмислени и не излагат на риск създаденото до момента няма причина да отлагате.

Родените във втора декада ще имат спокоен и подреден период. Времето е благоприятно за уреждане на лични отношения и ревизия на плановете. Оставате старите и лишени от полза занимания и ги заместете с нови.

Родените в трета декада трябва уверен да встъпят в новия месец. До 20-ти времето не е подходящо за провеждане на бизнес разговори и подписване на нови договори, ако не са възникнали преди 26 септември. До тогава проверявайте информацията, която достига до вас и бъдете наблюдателни със случващото се. След 20-ти октомври бъдете уверени в себе си и сбъдвайте мечтите си.

СТРЕЛЕЦ: Време е за глътка въздух и ново начало!
Родените в първа декада ще имат силите, волята и желанието да стартират нови занимания и бързо да довършат старите. Това е идеално, ако бъдете последователни в изборите си и внимателни в решенията си. Избягвайте риска във всичко. Не бързайте, не наранявайте, не изисквайте и бъдете мили с околните. Между 5-ти и 15-ти октомври ще се появят нови възможности, на които трябва да обърнете внимание.

Родените във втора декада ще се радват на повече разбиране и успех в личните дела. Между 15-ти и 25-ти октомври очаквайте успешно развитие на бизнес делата и приятни емоционални преживявания. Времето ще е хубаво за нови планове и действия за тяхното осъществяване след 20-ти октомври.

Родените в трета декада ще се чувстват щастливи и удовлетворени. След 20-и октомври очаквайте раздвижване в делата, хубави новини и нови възможности в професионален план. В края на месеца очаквайте финансови постъпления или успешни сделки.

КОЗИРОГ: Очаква ви сложен и изпълнен с противоречия месец, който ще изпита търпението ви.
Родените в първа декада съветвам да извадят цялото си търпение и да бъдат устойчиви на външно влияние, чужди мнения и разминавания между очаквания и резултати. До 20-ти октомври е най-подходящо да довършите започнатите дела и да избягвате излишно претоварване.

Родените във втора декада също трябва да бъдат внимателни към околните и да се опитат да не приемат лично нищо от случващото се. Има месеци, които изискват рутинни занимания и е хубаво сега да са отдадете на това. Пазете се от настинки и възпалителни процеси.

Родените в трета декада до 20-ти октомври е подходящо да ревизирате делата си, но да не започвате нови. Последните 10 дни от месеца очаквайте запознанства и поява на нови възможности. След 25-ти делата ви хармонично ще започнат да се подреждат.

ВОДОЛЕЙ: Ех, колко пъстър месец ви очаква!
Родените в първа декада ще са поставени в сложната ситуация да избират и стоят на кръстопът в личен или професионален план. Моят съвет е да разделите първо старите си искания и търсения от тези, които в момента ви хрумват. Това, което отдавна отлагате, но истински искате е време да бъде задействано след 19-ти октомври. Не взимайте крайни решения с нови идеи, не е време за тях.

Родените във втора декада няма да бъдат изправени пред ключови решения, но те ще се радват на хармония, разбиране и подкрепа от колеги и партньори. Между 20-ти и 30-ти октомври очаквайте запознанства и търсете нови занимания, които да развиете.

Родените в трета декада, през този месец ще имат енергия, нови идеи и желание за тяхното осъществяване. След 20-и октомври те могат да очакват кратки ползотворни пътувания, успешни срещи и разговори. Октомври може да обърка плановете ви и за това каквото има за вършене го направете сега.

РИБИ: Ако през последните месеци сте изпитвали застой в делата и неразбиране в личен план, предстои да се насладите на повече реализирани планове и успехи.

До 7-и октомври родените в първа декада ще се радват на динамичен период, носещ новини, развитие в делата и отношенията. Първите дни от месеца ще ви донесат любовни преживявания и бързи положителни обрати в бизнес плановете.

Родените във втора декада също ще се радват на лекота и спокойствие. Не се отказвайте да започнете работа по нови проекти и цели. По-късно през годината ще бъдете благодарни на увереността и смелостта си сега.

Родените в трета декада ще имат възможност смело да реализират голяма част от мечтите си. Месецът няма да ви донесе пречки, недоразумения и провалени планове. Няма причина да се отказвате от целите си.

Желая на всички щастлив, гостоприемен и уютен месец! Имайте здраве, късмет и лекота във всичко!

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X