Напишете дума/думи за търсене

Излизане от ретрограден Юпитер - най-доброто предстои

На 18-и октомври, планетата на късмета Юпитер, излиза от ретроградна си фаза в знак Водолей.

Напомням, че периодът на ретроградно движение на планетата започна на 21-ви юни и протече между градусите 2 в Риби и 22 във Водолей.

Надявам се, че всеки е използвал този период градивно, спокойно и разумно. Нека в живота ни има повече надежда и вяра. Нека бъдем повече оптимисти и по-малко обръщаме внимание на сивите нюанси в живота. Харесвам поговорката „Прави каквото трябва, пък да става каквото ще“, защото тя не изключва личното ни отношение и воля за борба, но в същото време приема неуспехите с достойнство и характер.

Юпитер е добродетел и носи късмет и лекота там където преминава, с изключение на здравните зони. Благородството е присъщо качество на планетата, защото тя е тази, която носи вяра, надежда, светлина, справедливост и късмет в живота ни. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не изискваме прекалено много от себе си и живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти.

Обратното движение на планетата донесе забавяне, застой и липса на напредък в различни сфери от живота ни. Това обаче ни даде време да свалим платната на пътуването си и полезно да огледаме всички теми от съществуването си с голяма лупа, аналитично и градивно.

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.

Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване.

Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилния път.
Ако сте били отдадени в работата си и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание. Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране.
Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.
Юпитер ще даде за всеки това, което той заслужава сега. До 30-и декември тази година, той ще радва знаците – Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей, а след тази дата в продължение на една година ще раздава блага на знаците – Телец, Рак, Скорпион, Козирог и Риби.

Лъвовете втора и трета декада, до 30-ти декември ще бъдат поставени пред ключови решения и важни избори. Те трябва да взимат нови решения, само ако са добре обмислени и разумни. На родените в първа декада, Юпитер няма да донесе неприятности и изненади.

Девите съветвам да бъдат активни и уверени в решенията си до края на годината. Имате достатъчно време да подредите приоритети си и да действате.

Бъдете здрави и много щастливи!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X