Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние във Водолей - време за мерене на гордост и его

На 22-ри август, в 15:02 часа, ще настъпи второто от началото на годината Пълнолуние в знак Водолей. Този път то ще се случи в последния 29 градус, за разлика от първото, което се разви в първите градуси на знака.

Защо ли годината извънредно и необичайно ни поставя втори път пред дилемата по оста Лъв-Водолей? Явно, имаме какво още да работим по темите свързани с двата знака. Всяко Пълнолуние само по себе си е избор, решение, равносметка и баланс чрез сбогуване с остарели мисли, навици и рутина.

Слънцето и Луната застават в точна опозиция и започват своя градивен разговор. Време е за истини, откровения и нови решения. Този диалог винаги протича по един дълбок и трансформиращ разговор и в самите нас, защото „каквото е горе, такова е и долу“. Предстои да застанем открито пред темите на знаците и да се чуем, да се огледаме и да извадим ненужното от раничката на гърба си. Тежи ли ни? Имаме ли нужда от нея? Това ли е онова, което искаме? Вървим ли в правилната посока? Имаме ли компания? Какво търсим? Какво ни радва?

Тези въпроси сега ще търсят отговори по оста Лъв – Водолей. Лъвът се свързва с егото, доказването, любовната авантюра, драмата, децата, фокуса върху „Аз“-а, забавленията, удоволствията и играта. Водолеят от своя страна в голяма степен се опира на споменатите теми, но неговата роля е да пренасочи прожекторите от мен към нас. Постановката да има освен актьори и публика. Представлението да излезе от малкия салон и да събира овации на голяма и открита сцена. Да покани медии и гости и накрая всички заедно да бъдат щастливи и удовлетворени от споделеното време заедно.

Луната, щастлива в прегръдката на Юпитер ще има желанието и силата да търси и променя. Това ще ни носи подкрепа и смелост да градим, творим и създаваме. Някак по-силни и уверени ще търсим своя път. Хоризонта ни ще става все по-ясен а пътя все по-виден. Е, уверете се, че сте го намерили и тръгвайте. Ще бъде прекрасно и вълнуващо.

Пълнолунието е свързано с баланса вътре в нас и от там в природата, вселената и заобикалящия ни свят. Време е да го направим сега! Всичко започва с мисълта, разбирането, осъзнаването и действие във времето, без бързане, съмнение и критикуване. Топло и с обич към вас самите, осъзнавайте и избирайте да променяте, онова което усещате за необходимо. Предполагам някои теми не зависят само от вас и понякога резултатите отнемат много време, но въпреки това не спирайте да вървите.

Знайте, че няма по-важно нещо от собственото ви здраве и щастие. Ако ги имате ще имате възможността да давате напълно и изцяло на любимите си хора и приятели много повече отколкото го правите сега. Сега е момента да си помислите къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа, ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяте време и внимание?

Време е да премерите гордостта си и егото, като се опитате да ги превърнете в достойнство и спазване на здравословни граници в съхранението си. Пазете се без да наранявате. Заобикаляйте вътрешното си желание винаги да бъдете прави и подминавайте капаните на егото, което винаги крещи за внимание. Споделяйте идеите, които имате без ревност за тяхната цялост. Спрете да се гледате в огледалото и обърнете поглед към света. Няма нужда да сте перфектни, защото тази дума има собствено измерение във всеки човек и винаги ще има някой, който да има забележки към вас. Това е съвсем нормално и единствено доказва собствената ви уникалност и неповторимост. Дайте шанс на лекотата и играта да влизат по-често в живота ви. Животът е приключение! Изживявайте всеки
нов ден с радост и благодарност. Свалете очакванията си към хората и ситуациите. Когато имате какво и на кого да дадете се радвайте, че тук и сега не сте сами. Прегръщайте без задръжки и скромност, защото прегръдката е знак, че има нещо друго или някой друг. Търсете искреността и честността. Те привличат като магнит повече добри хора, ясни ситуации, светлина и любов. Имайте ги. Ценете ги.

Периодът на намаляващата луна е подходящ за пречистване на организма. Диетите в следващите две седмици ще дават добър резултат.
На емоционално ниво Пълнолунието ще се усеща като напрежение, нервност, тревожност и възбудимост. Не действайте прибързано и се опитайте да овладеете напрежението, мислите и емоциите си. Изчистете от душата си всяко безпокойство, защото то не ни носи нищо, освен тъга.
Желанието за промяна в този процес ще бъде усетена най-много от родените между 19 и 25 февруари, май, август и ноември. Тях съветвам да приемат случващото се мъдро и градивно. Дните около пълнолунието са подходящи за приключване на стари навици, напускане на рутината и промяна в ежедневието. Преразгледайте приоритетите си и ги организирайте най-добре за вас.

Желая от сърце успех на всички!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X