Напишете дума/думи за търсене

Марс в Дева – действайте отговорно

На 29-и юли, малко преди полунощ, Марс внимателно ще открехне вратата в дома на знак Дева и ще започне своето гостуване там, което ще продължи до 15-и септември.

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Действие, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез него реализираме планове, справяме се с трудностите и предизвикателствата в живота си и не на последно място чрез него се
съхраняваме и оцеляваме.

Домът на знак Дева е чист, подреден и добре организиран. Тук Марс ще се наложи да подреди разхвърляните си мисли от последния месец, да изтупа дрехите си от всички преживени приключения и да се настани в перфектно организираната всекидневна на Девата, в очакване на нейните мъдри съвети и равносметки.

Време е за сериозност, отговорност, подреденост, последователност и стремеж към перфекционизъм. Сериозността е желанието да не подценяваме, да се ангажираме с душа и сърце в целите си и последователно да бъдем старателни и търсещи най-доброто решение и отличен резултат. Отговорността е смелост, с която заставаме зад мислите и делата си. Когато имаме волята и желанието да защитим идеите си без колебание и съмнения.
Последователността е ценното качество, което организира и
подрежда всичко, което има нужда от анализ и равносметка. Понякога всичко, от което имаме нужда е да знаем кое от кое е по-важно и как да организираме задачите си през деня.
И така смело, мъдро и целеустремено е време да запретнем ръкави и да се захващаме за работа.

Периодът е подходящ за действие по отговорни задачи. Сега ще
имаме повече мотивация, концентрация и ясна стратегия с внимание към детайлите.

Използвайте времето да подредите дома, работното си място, приоритетите, нагласата си към проблемите и степента на важност по делата ви. В бизнес план е подходящо провеждането на ключови и важни за работата ви разговори.

Организирайте срещи, като се подготвите за тях с ясна стратегия, конкретни очаквания и прозрачни изисквания. В личен план времето ще позволи разрешаване на казуси с искреност,
яснота и откритост. Ако имате нужда споделете какво ви тежи и потърсете с партньора си решение. Сега отговорите ще идват лесно и просто, ако бъдете откровени и изложите всичко онова, което ви кара да се чувствате некомфортно.

Споделяйте и заедно начертайте следващите си цели и общи планове.

Между 15 и 22 август Уран чрез положителен аспект ще дава своята приятелска подкрепа на Марс. Тази компания е възможно да ни донесе повече бързане, внезапно взети решения, излагане на рискове, бърза промяна на настроенията и неочаквани нови
идеи. Използвайте времето да дадете живот и да стартирате дела, които сте започнали в последния месец. На започналите нови проекти през тази една седмица, дайте повече време, сили и енергия. Не очаквайте бързи резултати и бъдете търпеливи към другите.

Избягвайте рискови ситуации в личен и професионален план.

Престоят на Марс в Дева ще донесе най-много добри резултати и блага на родените под знаците Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог.

Повече трудност и неразбиране ще срещат родените под знаците – Близнаци, Стрелец и Риби. Те трябва да бъдат търпеливи и последователни в заниманията си.
На всички останали Марс ще донесе енергия, хубави емоции и лекота в делата.

Бъдете здрави!
С обич,
астролог Венета Матева


Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X