Напишете дума/думи за търсене

Марс в Лъв – загърбете спомените смело

На 11-и юни огненият младеж Марс ще има щастието да започне своето интригуващо пътуване през знак Лъв, което ще продължи до 29-и юли.

Последните два месеца той беше в уютния дом на знак Рак. Със сигурност не може да се оплаче от грижите за него там, но това носеше в житейски план донякъде липса на енергия, желание за оттегляне, прибиране към себе си и търпение.
Промяната предстои!
Време е за повече топлина, уют, усмивки, слънчев заряд и добро настроение. Време е да получим с шепи порция енергия, желание за живот и търсене на нови хоризонти.

Марс е търсенето, страстта, амбицията, напредъка, движението и случването. Сега ще ни се дава съвсем естествено и от сърце, защото в дома на знак Лъв всичко се прави с любов и артистичност. Под прожекторите, на сцената, в състояние на категорично щастие и лично удовлетворение ще се случват онези неща, които искаме да развием.

Ако имате нужда да загърбите спомените си и да се отправите на ново пътешествие в света на неограничените възможности, моментът е точно сега.

Времето, прекарано на огнената планета Марс в знак Лъв, можем да сравним с безгрижната ваканция, предлагаща безброй изкушения на един млад, красив и целеустремен младеж. Очаквайте нови запознанства, любовни авантюри и засилено желание за приключения. Марс тук се чувства отлично и ще зареди с енергия всички теми на знак Лъв, свързани с любовта, децата, емоциите, чувствата, хазарта, романтиката и забавленията.

В бизнес план се опитайте да избягвате бързане, налагане на мнение и рязко взимане на решения. Преди да вземете решение за нещо, го обмислете добре и бъдете съобразителни с околните. До 25 юни Меркурий е ретрограден и не влизайте в нови бизнес отношения.
Между 25-и юни и 4-ти юли Марс ще прави напрегнати аспекти с Уран и Сатурн. Това е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Времето не е подходящо за твърди решения и крайни действия. Радвайте се на всеки ден без очаквания, с повече любов и разбиране.

Гостуването на Марс в Лъв ще донесе най-много динамика и резултати на огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец. Те имаш шанса да бъдат успешни, спокойни и щастливи, ако бъдат мъдри в изборите си, като не идеализират и не изискват прекалено много от околните.
Водолеите, Скорпионите и Телците трябва да бъдат по-търпеливи и разбиращи околните. Бъдете внимателни към себе си и не прахосвайте енергия в дейности и ситуации, които нямат бъдеще и надежди. Не се преуморявайте и пазете силите си. Опитайте се енергията, която имате, да влагате премерено с повече търпение в делата си.
Близнаците и Везните ще се чувстват подкрепени от колеги и партньори. Радвайте се на спокойствието и баланса, който ви обгражда. Оставете ритъма на лятото да ви завладее и донесе лично удовлетворение и наслада.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт. Няма да бъдете запалени прекалено много от енергията на Марс, но и няма тя да липсва в ежедневието ви под формата на щастливо усещане и цветно настроение.
Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и любов.

Бъдете здрави!
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X