Напишете дума/думи за търсене

Венера в Близнаци - случайности няма

От 9-и май планетата на любовта и хармонията Венера с приповдигнато настроение навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговите лабиринти до 2-ри юни.
Венера изобразява женската енергия, красотата, хармонията, привличането, любовта, партньорството, насладата, парите и бизнес отношенията. Сигурно забелязвате тази нежна планета колко градивно се вплита в голяма част от живота ни и носи онова усещане за топлина и значимост. В женската карта тя показва каква енергия носи жената, а в мъжката от какви жени се привлича мъжът.

В дома на знак Близнаци цари свобода и лекота. Тук времето минава бързо, защото скуката няма място под никаква форма и измерение. Любовта, хармонията, разбирателството, финансовите възможности и новите идеи ще намират сродна душа, разбиране и подкрепа в лицето на заобикалящата ни среда и хора. Тъй като Венера е важна в емоционален и материален план, ще разгледам и двете тенденции чрез нашето ежедневие, бит и усещане за стабилност.

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението и в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и търсене на нови пътища за развитие. Използвайте времето, за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци. Ако в знак Телец тя се вълнува от сериозните чувства и личните завоевания, тук, в новия си дом, ще бъде удовлетворена от разнообразие, леки отношения и повече намигвания. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно. Палавото настроение на Венера и влечението и към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия да постигате повече като на шега това, което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повече врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването, дори и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.

Положителният аспект между Венера и Нептун ще ни даде възможност да се вслушаме в интуицията си и да бъдем мъдри в избора на неговите съвети.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Подкрепа в личен и професионален план могат да очакват родените под знаците Овен и Лъв.

Родените под знаците Стрелец, Дева и Риби трябва да избягват уреждане на лични отношения. Те трябва да бъдат по-търпеливи в бизнес делата и съобразителни с околните.

Скорпионите и Козирозите трябва да продължат спокойно и последователно делата си. Удачно е да потърсите подкрепа от околните и техните възгледи по ваши въпроси.

Телците също ще се радват на спокойствие и развитие на започнатите дела. Разгърнете това, което сте започнали, чрез споделяне, реклама, търсене на съмишленици и градивни разговори.

Пред Раците ще стоят нови възможности, които трябва да бъдат наблюдателни да видят. Случайни срещи няма! Бъдете наблюдателни за случващото се около вас. Наберете ресурса от информация и градивни хора, с които да може след месец да стартирате важните си неща.

Желая ви виртуозен период, носещ много лични и професионални успехи!
С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност, както знаете, се постига при персоналната прогноза. Нашият приказен астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да пристъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност за благините и чудесата, които ви очакват. Може да се свържете с нея чрез страницата й във Фейсбук или чрез официалния й сайт https://jupiter-astrology.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X