Напишете дума/думи за търсене

Какво ни очаква според астрологията през следващата седмица

Дали звездите предвещават щастие, удоволствия, здраве или кахъри в периода между 29-и март до 4-ти април, разберете сега.

ОВЕН:

Очаква ви хармонична и добронамерена седмица. Не оставяйте на понеделника да затъмни настроението ви. Възможно е той да ви донесе повече неразбиране, неефективни срещи и разговори. Отложете важните дела за четвъртък и петък и в първия ден от седмицата отделете внимание на детайлите и довършване на старите дела. Вторник и сряда ще имате новини, приятни срещи и развитие на започнатите преговори. Дните ще са успешни за реклама, търсене на подкрепа и разбиране. Вашите най-топли, късметлийски и успешни дни ще са четвъртък и петък. Разчитайте на тях за всичко, което ви е важно и държите да се случи с повече късмет и лекота. Родените в първа декада ще се чувстват най-спокойни и подкрепени в начинанията си. При родените във втора декада събитията се случват, но тях ще помоля да се вслушват в интуицията си. Родените в трета декада трябва да проявят воля и търпение в делата си.

ТЕЛЕЦ:
Предстои ви една по-еднообразна и сякаш тъпчеща на едно място седмица. Не очаквайте изненади, но и не разчитайте на подаръци. Понеделникът практично ще ви запознае със седмичните ви задължения и ще ви напомни какви са сроковете за изпълнение по текущите ви задачи на работното място. Вторник и сряда се въздържайте от споделяне на мнение и гледна точка. Бъдете по-търпели и предпочитайте да стоите настрани от спорове и пререкания на работа. В четвъртък и петък ще отшумяват емоциите ви от изминалите дни до момента. Отдайте се на любими занимания и срещи с позитивни хора. Родените в първа декада не е подходящо да правят промени без преценка на риска. Родените във втора и трета декада нека избягват уреждане на лични отношения. Родените в трета декада ще имат късмет и добро настроение.

БЛИЗНАЦИ:
Пред вас стои малко по-сложна и изискваща търпение седмица. Понеделникът ще ви изсипе всичките задачи за седмицата и ще изиска от вас бърза концентрация и действие. Не се ядосвайте, защото все пак разбирате за новите си ангажименти в началото на седмицата. Вторник и сряда ще ви подкрепят в работата, срещите и разговорите. В тези дни имате шанса да представите идеите си и да се радвате на подкрепа и разбиране. Четвъртък и петък няма да бъдат гостоприемни за важни дела и търсене на късмет. В тези дни отделете внимание на текущите си задължения и се отдайте на рутинни дейности. Родените в първа и втора декада съветвам да не подписват важни документи и да избягват уреждане на лични отношения. Родените в трета декада съветвам да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

РАК:
Предстои ви една по-хармонична седмица. Понеделникът не е подходящ за активни действия и провеждане на важни срещи и разговори. В този ден организирайте програмата си за седмицата и оставете на останалите дни да внесат повече късмет в делата ви. Вторник и сряда ще усетите бързо раздвижване в начинанията си. Дните са подходящи за представяне на идеи и търсене на съмишленици в новите начинания. Четвъртък и петък ще се радвате на спокойствие и известно безразличие за развитието на делата в личен план. Родените в първа и втора декада са изправени пред пропастта между очаквания и реални трудности в бизнес план. Това се дължи на забавяне във времето, което не обрича целите ви на провал. Бъдете търпеливи и оставете миналото в самота. За родените в трета декада дните ще бъдат успешни, ако бъдат по-упорити и старателни в делата си.

ЛЪВ:
С изключение на дребните недоразумения и разминавания между очаквания и реалност в дните вторник и сряда, нищо друго няма да разруши вътрешния ви мир и хармония. Тези дни изберете да комуникирате със стари приятели, които отдавна не сте виждали и чували. В работен план през това време довършете започнати дела и помислете какво може да подобрите в текущите си задължения. Вашите най-щастливи и пълни с хубави изживявания ще са дните четвъртък и петък. Доверете се на тях за важните неща. Ще имате творчески ентусиазъм да развивате талантите си. На работното място ще сте склонни към повече разбиране и приемане на другите. Родените в първа декада ще се справят с трудностите си с повече търпение и упоритост. Родените във втора декада ще се радват на прекрасни новини. Родените в трета декада ще се радват на любов и разбиране.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X